We maken gebruik van cookies

Accepteer

Diensten

Je zoekt een adviseur die thuis is in de installatiebranche en aan een half woord genoeg heeft. Een fiscalist die brede financiële kennis weet te verbinden met specialistische branchekennis. En een accountant met persoonlijke service, die proactief is en kennis heeft van de installatiebranche. Stop met zoeken: wij gaan graag met jou aan de slag! Alle werkzaamheden die wij uitvoeren is maatwerk, afgestemd de wensen en behoeften van jouw onderneming. Niet 1 programma is dan ook hetzelfde, lees daarom ook vooral de klantcaseassen om te zien wat VANTHUL voor een onderneming kan betekenen.

Wat kun je van onze diensten verwachten:

  • Altijd persoonlijk en op maat
  • Direct contact met jouw adviseur
  • Binnen 48 uur reactie
Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA
Tools

Kosteloos – Haal meer uit de jaarrekening. Vul de online rekentool in en vergelijk direct jouw cijfers met die van collega installateurs. Behoor je tot de top 20% best presterende bedrijven in de branche of liggen er kansen? Met de rekentool zie je direct de aandachtspunten van jouw onderneming. Hier kun je zelf mee aan de slag gaan, of VANTHUL helpt je hierbij.

GRATIS

Zonder dat het je veel tijd kost, krijg antwoord op belangrijke vragen als: Betaal ik te veel belasting? Hoe kan ik meer werk uitvoeren met de huidige medewerkers? Hoe kan ik snel meer geld vrij maken? En meer. Deze analyse dient als middel voor meer inzicht kan ook als startpunt dienen van andere programma’s.

.

Lees meer

Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst maken wij van jouw onderneming een strategische blauwdruk. Na het beantwoorden en het verzenden van de vragen gaan onze adviseurs aan de slag met het opmaken van jouw strategische blauwdruk. Zo bepalen we met elkaar waar je behoefte aan hebt en welke van onze diensten daar het beste bij passen.

Lees meer

Diensten

Ondernemingsstructuur – Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Dit is hoe veel ondernemers in de branche op dit moment ondernemen omdat het razend druk is. Maar wat weet je over ontwikkelingen in de branche? Subsidies waar je recht op hebt? Regelgeving? En hoe kunnen we efficiënter gaan werken.

Lees meer

Ondernemingsgroei? Het klinkt heel logisch, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Door hier bewust mee aan de slag te gaan, kun je flinke stappen maken. Waar zit potentie? Hoe maak ik meer winst? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Lees meer

Je zou zeggen, financiële vrijheid? Wie droomt daar nou niet van. Helaas blijft het bij veel ondernemers vaak bij dromen terwijl wij er van overtuigd zijn dat je hier wel degelijk aan kunt werken. Maar wat is nu eigenlijk financiële vrijheid voor jou en waar begin je? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.
.

Lees meer

Overige expertises

Bij VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants mag je rekenen op een breed pakket ondersteunende activiteiten voor jouw onderneming, zoals bijvoorbeeld op administratief gebied, bij bedrijfsovername of bij wijziging van jouw ondernemingsvorm. Van full service accountantsdiensten tot een specialist om jouw huidige accountant op deelgebieden aan te vullen. Je kiest zelf welke ondersteuning je van ons gebruikt. Dat levert altijd synergievoordelen op voor jouw onderneming. Bekijk hieronder onze expertises.

FISCAAL ADVIES
FISCAAL ADVIES
Benut je de fiscale mogelijkheden voor jouw onderneming? Dat veel ondernemers niet thuis zijn in fiscale aangelegenheden, begrijpen we heel goed. Toch valt er juist op dat gebied vaak meer te winnen dan je denkt.
> Lees verder
KASSTROOMBEHEER
KASSTROOMBEHEER
Met een goed georganiseerd cashflowbeheer (of in het Nederlands: kasstroombeheer) optimaliseert je de geldstromen van en naar jouw onderneming. Cashflow speelt een cruciale rol in het voortbestaan van ondernemingen.
> Lees verder
BEDRIJFSGROEI
BEDRIJFSGROEI
Als ambitieuze ondernemer zoek je continu naar groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Wat zijn de consequenties van die groei? Welke maatregelen moet je treffen om ook volgend jaar en het jaar daarop te kunnen blijven groeien?
> Lees verder
OUTSOURCING
OUTSOURCING
Bij veel bedrijven is het uitbesteden van de salarisadministratie gemeengoed geworden, maar het uitbesteden van alle administratieve lasten lijkt voor veel MKB-ondernemers nog een hachelijk avontuur.
> Lees verder
RENDEMENTSVERBETERING
RENDEMENTSVERBETERING
Wil je het rendement jouw onderneming verbeteren? Laat ons je dan bijstaan. Dan beschik je naast een accountant ook over een bedrijfsadviseur met uitgebreide kennis over het MKB. Wij analyseren jouw onderneming op basis van de benchmarks en best practices.
> Lees verder
BESCHERMING
BESCHERMING
Als ondernemer loop je risico. Veel van die risico’s zijn verzekerbaar, of zijn afgedekt met bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden. Maar wat gebeurt er bij zakelijke calamiteiten? Of bij bedrijfsaansprakelijkheid?
> Lees verder
VERMOGEN
VERMOGEN
Met een financiële planning breng jij je huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. We zetten jouw inkomen, uitgaven en vermogen uit op een tijdlijn, zodat je een beeld krijgt van jouw financiële toekomst.
> Lees verder