Diensten

Ons doel met het Elektrotechnisch Installatiebedrijf Winst Systeem is om onze klanten te helpen:

 1. De winst te laten stijgen met 400 %;
 2. Een mooi installatiebedrijf op te bouwen;
 3. Meer tijd over te houden voor hun gezin en dierbaren.

Voor wie is het systeem geschikt?

Het systeem is niet geschikt voor iedereen. Het is niet geschikt voor zelfstandigen zonder personeel, ook niet voor starters (de basis moet al op orde zijn). Ons systeem is gemaakt voor:

 • Goede ondernemers in Nederland en Vlaanderen;
 • Een omzet tussen de 1 en 10 miljoen euro;
 • Tussen de 10 en 80 medewerkers;
 • Ambitieuze ondernemers die willen horen bij de 20% koplopers in de elektrotechnische installatiebranche;
 • Bezig met nieuwe ontwikkeling en innovaties;
 • Ondernemers die al geïnvesteerd hebben in een sterke financiële administratie;
 • Leuke mensen met wie het fijn is om samen te werken.

Basis op orde

De basis van je onderneming moet al op orde zijn, of je moet bereid zijn dit op korte termijn op orde te brengen. De basis bestaat uit de projectadministratie, de financiële administratie, voldoende werkvoorbereiders en projectleiders om het uitvoerende werk te doen.

Inhoud en implementatie

De inhoud van het programma leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw persoonlijke en zakelijke doelen. Daarnaast geven we tijdens dit gesprek veel concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt je hier aanmelden voor dit gesprek:

Garantie

Het systeem is niet goedkoop en het is ook niet ontwikkelt om goedkoop te zijn. We begrijpen als geen ander dat je op dit moment geen idee hebt of onze aanpak ook voor jou gaat werken. Om je tegemoet te komen hebben we daarom onze garantieregeling ontwikkeld.

We gaan samen een traject aan, waarbij we zakelijke doelen gaan stellen. Deze doelen bepaal je zelf (met onze hulp). Wanneer je alles doet wat we samen afspreken, dan garanderen we dat we onze vergoeding ten minste 4 maal terugverdienen. Wanneer ons dat niet lukt, dan hoef je ons niets te betalen.

Wat te doen vanaf hier

Je kunt je inschrijven met de onderstaande knop. Nadat we jouw gegevens ontvangen hebben, zullen we je aanmelding beoordelen en komen dan snel bij je terug om de volgende stap te zetten.

De volgende stap is een 1-op-1 gratis adviesgesprek met onze adviseur en iedereen van jouw directieteam. In dit gesprek krijg je een voorproefje van wat het programma inhoudt en kunnen we zien of je op dit moment binnen het systeem past.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

 

Het programma “Elektronisch Installatiebedrijf Winst Systeem”

Elektronisch Installatiebedrijf Winst Systeem

Ondernemingsstructuur – Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Dit is hoe veel ondernemers in de branche op dit moment ondernemen omdat het razend druk is. Maar wat weet je over ontwikkelingen in de branche? Subsidies waar je recht op hebt? Regelgeving? En hoe kunnen we efficiënter gaan werken.

Lees meer

Ondernemingsgroei? Het klinkt heel logisch, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Door hier bewust mee aan de slag te gaan, kun je flinke stappen maken. Waar zit potentie? Hoe maak ik meer winst? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Lees Meer

Je zou zeggen, financiële vrijheid? Wie droomt daar nou niet van. Helaas blijft het bij veel ondernemers vaak bij dromen terwijl wij er van overtuigd zijn dat je hier wel degelijk aan kunt werken. Maar wat is nu eigenlijk financiële vrijheid voor jou en waar begin je? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Lees meer

Wat kun je van onze diensten verwachten:

Voor een vast bedrag per maand weet je altijd waar je aan toe bent. De kosten variëren van het aantal diensten dat je wil afnemen. Voor deze kosten heb je:

 • Altijd persoonlijk en advies op maat
 • Direct contact met jouw adviseur
 • Altijd binnen 48 uur reactie

 

Meld je direct aan!