Diensten

Je zoekt een adviseur die thuis is in het elektrotechnisch installatiebedrijf en aan een half woord genoeg heeft. Een fiscalist die brede financiële kennis weet te verbinden met specialistische branchekennis. En een accountant met persoonlijke service, die proactief is en kennis heeft van het elektrotechnisch installatiebedrijf. Stop met zoeken: wij gaan graag met jou aan de slag! Alle werkzaamheden die wij uitvoeren is maatwerk, afgestemd de wensen en behoeften van jouw onderneming.

Wie zoeken wij:

VANTHUL werkt voor een zeer specifieke doelgroep, kun jij onderstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden dan gaan we heel graag voor je aan de slag. Wij zijn er van overtuigd dat wij jouw kunnen helpen.

  • Goede ondernemers in Nederland en Vlaanderen,
  • Heb jij een omzet tussen de 1 en 10 miljoen?
  • Wil jij behoren bij de top 20% koplopers in hun branche?
  • Ben ambitieus? Innovatief?
  • Heb jij een sterke boekhouding?

 

Dan is ons programma “Elektronisch Installatiebedrijf Winst Systeem”

VANTHUL adviseert en begeleidt ondernemers en daagt ze uit het maximale uit de onderneming te halen. Heb jij vragen als: Hoe creëer ik de juiste balans tussen werk en gezin? Hoe zet ik de juiste mensen op de juiste plek? Wanneer kan ik stoppen met werken? Hoe plan ik mijn toekomst? Hoe regel ik de overname? enz. dan is dit het programma dat je zoekt. Bovendien; om aan dit programma deel te nemen is het absoluut niet noodzakelijk om over te stappen van accountant. De jaarrekeningen en salarisadministratie kan prima gedaan worden door het bedrijf die dat nu al voor je doet. Dit programma staat daar helemaal los van en richt zich vooral op de strategische stappen die gezet moeten worden om jouw als ondernemer rust en overzicht te geven.

Meld je direct aan!

Elektronisch Installatiebedrijf Winst Systeem

Ondernemingsstructuur – Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Dit is hoe veel ondernemers in de branche op dit moment ondernemen omdat het razend druk is. Maar wat weet je over ontwikkelingen in de branche? Subsidies waar je recht op hebt? Regelgeving? En hoe kunnen we efficiënter gaan werken.

Lees meer

Ondernemingsgroei? Het klinkt heel logisch, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Door hier bewust mee aan de slag te gaan, kun je flinke stappen maken. Waar zit potentie? Hoe maak ik meer winst? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Lees Meer

Je zou zeggen, financiële vrijheid? Wie droomt daar nou niet van. Helaas blijft het bij veel ondernemers vaak bij dromen terwijl wij er van overtuigd zijn dat je hier wel degelijk aan kunt werken. Maar wat is nu eigenlijk financiële vrijheid voor jou en waar begin je? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Lees meer

Wat kun je van onze diensten verwachten:

Voor een vast bedrag per maand weet je altijd waar je aan toe bent. De kosten variëren van het aantal diensten dat je wil afnemen. Voor deze kosten heb je:

  • Altijd persoonlijk en advies op maat
  • Direct contact met jouw adviseur
  • Altijd binnen 48 uur reactie

 

Meld je direct aan!

Overige
FISCAAL ADVIES
FISCAAL ADVIES
Benut je de fiscale mogelijkheden voor jouw onderneming? Dat veel ondernemers niet thuis zijn in fiscale aangelegenheden, begrijpen we heel goed. Toch valt er juist op dat gebied vaak meer te winnen dan je denkt.
> Lees verder
KASSTROOMBEHEER
KASSTROOMBEHEER
Met een goed georganiseerd cashflowbeheer (of in het Nederlands: kasstroombeheer) optimaliseert je de geldstromen van en naar jouw onderneming. Cashflow speelt een cruciale rol in het voortbestaan van ondernemingen.
> Lees verder
BEDRIJFSGROEI
BEDRIJFSGROEI
Als ambitieuze ondernemer zoek je continu naar groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Wat zijn de consequenties van die groei? Welke maatregelen moet je treffen om ook volgend jaar en het jaar daarop te kunnen blijven groeien?
> Lees verder
OUTSOURCING
OUTSOURCING
Bij veel bedrijven is het uitbesteden van de salarisadministratie gemeengoed geworden, maar het uitbesteden van alle administratieve lasten lijkt voor veel MKB-ondernemers nog een hachelijk avontuur.
> Lees verder
RENDEMENTSVERBETERING
RENDEMENTSVERBETERING
Wil je het rendement jouw onderneming verbeteren? Laat ons je dan bijstaan. Dan beschik je naast een accountant ook over een bedrijfsadviseur met uitgebreide kennis over het MKB. Wij analyseren jouw onderneming op basis van de benchmarks en best practices.
> Lees verder
BESCHERMING
BESCHERMING
Als ondernemer loop je risico. Veel van die risico’s zijn verzekerbaar, of zijn afgedekt met bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden. Maar wat gebeurt er bij zakelijke calamiteiten? Of bij bedrijfsaansprakelijkheid?
> Lees verder
VERMOGEN
VERMOGEN
Met een financiële planning breng jij je huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. We zetten jouw inkomen, uitgaven en vermogen uit op een tijdlijn, zodat je een beeld krijgt van jouw financiële toekomst.
> Lees verder