We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER: Elektrotechnisch Installatiebedrijf Winst Systeem

POWER helpt onze klanten om:

 1. Maximaal te profiteren van de kansen die de Energietransitie biedt;
 2. De winst te laten stijgen met 400 %;
 3. Goed personeel te vinden en te behouden;
 4. Een geweldig installatiebedrijf opbouwen;
 5. Meer tijd over te houden voor innovatie, gezin en dierbaren.

Voor wie is het systeem geschikt?

Het systeem is niet geschikt voor iedereen. Het werkt niet voor zelfstandigen zonder personeel en starters (de basis moet al op orde zijn). Ons systeem is gemaakt voor:

 • Ambitieuze ondernemers in Nederland en Vlaanderen;
 • Met een omzet tussen de 1 en 10 miljoen euro;
 • Met 10 tot 80 medewerkers;
 • Die bij de top 20% koplopers in de elektrotechnische installatiebranche willen horen;
 • Enthousiast over nieuwe ontwikkeling en innovaties voor de Energietransitie;
 • Die al een sterke financiële administratie hebben;
 • En ondernemers zijn met wie het fijn is om samen te werken.

Basis op orde

De basis van je onderneming moet op orde zijn, of je moet bereid zijn om die op korte termijn op orde te brengen. Er is een goede projectadministratie, up to date financiële administratie en werkvoorbereiders en projectleiders voor het uitvoerende werk. Dan werkt POWER het beste om maximaal waarde toe te voegen aan je plezier om te ondernemen en de slagkracht van je organisatie

Inhoud en implementatie

POWER staat voor Personeel, Ondernemen, Winst, Energietransitie en Route. POWER is onze gegarandeerde werkwijze om ondernemen in een elektrotechnisch installatiebedrijf leuker, beter en winstgevender te maken. Om je organisatie in vorm te krijgen om maximaal te profiteren van de kansen die de Energietransitie biedt. Daar de financiële ruimte voor te vinden door meer winst te maken. Meer tijd aan je onderneming besteden en tegelijkertijd meer tijd over te houden voor je privéleven. Klinkt als een droom? Als je wilt, brengen we je in contact met collega installateurs die deze droom al leven.

De inhoud van het POWER-programma leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek over jouw persoonlijke en zakelijke doelen. Daarmee richten we POWER op maat in om jouw doelstellingen te realiseren. De verbeteringen zijn meetbaar en voelbaar. Voor je organisatie en je privéleven. Het ondernemen wordt daardoor een stuk leuker en rendabeler. Met meer tijd en ruimte om daar privé van te genieten.

Maar we geven je tijdens dit gesprek wel meteen concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt. Die zijn gratis en vrijblijvend, net als de eerste afspraak.

Profiteer van de energietransitie

Wil je profiteren van de kansen die de energietransitie biedt voor elektrotechnische installatiebedrijven? De komende tien jaar wordt er meer dan € 100 miljard geïnvesteerd door de overheid in de energietransitie. Daar komen investeringen van bedrijven en consumenten nog eens bovenop. Wil je als ondernemer volop de kansen van de energietransitie pakken, dan moet je daar nu op anticiperen. Of laat je die kansen over aan je collega’s?

POWER zorgt dat jouw organisatie in topvorm komt om de kansen van de energietransitie optimaal te benutten.

Garantie

Ons systeem is niet goedkoop. Daarvoor is het ook niet ontwikkeld. Het is ook geen eenmalig advies waarvan je zelf moet uitzoeken hoe je dat aan de praat krijgt. We helpen en begeleiden je stap voor stap om je doelen te realiseren. Dat is maatwerk, maar met een gegarandeerd resultaat. We begrijpen best dat je op dit moment geen idee hebt of POWER ook voor jouw onderneming gaat werken. Is het de investering en tijd en geld waard? Wij weten dat zeker, omdat we het voor andere ondernemers in de Elektrotechniek keihard zien werken. Om je te helpen beslissen, hebben we daarom onze garantieregeling ontwikkeld:

We gaan samen een POWER-traject in, met hele duidelijke doelen en meetpunten. De doelen bepaal je zelf (met onze hulp). Wanneer jij jouw deel van de afspraken nakomt, dan garanderen wij dat je de investering minstens 4x gaat terugverdienen. Als ons dat niet lukt, dan hoef je ons niet te betalen.

Geen verrassingen

Voor een vast bedrag per maand weet je altijd waar je aan toe bent. De kosten van POWER voor jouw onderneming stellen we vast op basis van ons kennismakingsgesprek. We houden niet van verrassingen. In het maandbedrag begrepen zijn:

 • Altijd persoonlijk en advies op maat
 • Direct contact met jouw persoonlijke adviseur
 • Altijd binnen 48 uur reactie op jullie verzoeken

De eerste stap zetten

Met de onderstaande knop laat je ons weten dat je geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek. Nadat we jouw gegevens ontvangen hebben komen we snel bij je terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek. Dan krijg je een voorproefje van wat het POWER-programma inhoudt en bespreken we of we daarmee jouw ondernemingsdoelstellingen kunnen realiseren.

 

Meld je direct aan!

 

Power Formulier

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Terug
  Terug
  Terug
  Terug
 • Bedankt voor het invullen!

  We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.