Elektrotechnisch Installatiebedrijf Winst Systeem

Ons doel met het Elektrotechnisch Installatiebedrijf Winst Systeem is om onze klanten te helpen:

 1. De winst te laten stijgen met 400 %;
 2. Een mooi installatiebedrijf op te bouwen;
 3. Meer tijd over te houden voor hun gezin en dierbaren.

Voor wie is het systeem geschikt?

Het systeem is niet geschikt voor iedereen. Het is niet geschikt voor zelfstandigen zonder personeel, ook niet voor starters (de basis moet al op orde zijn). Ons systeem is gemaakt voor:

 • Goede ondernemers in Nederland en Vlaanderen;
 • Een omzet tussen de 1 en 10 miljoen euro;
 • Tussen de 10 en 80 medewerkers;
 • Ambitieuze ondernemers die willen horen bij de 20% koplopers in de elektrotechnische installatiebranche;
 • Bezig met nieuwe ontwikkeling en innovaties;
 • Ondernemers die al geïnvesteerd hebben in een sterke financiële administratie;
 • Leuke mensen met wie het fijn is om samen te werken.

Basis op orde

De basis van je onderneming moet al op orde zijn, of je moet bereid zijn dit op korte termijn op orde te brengen. De basis bestaat uit de projectadministratie, de financiële administratie, voldoende werkvoorbereiders en projectleiders om het uitvoerende werk te doen.

Inhoud en implementatie

De inhoud van het programma leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw persoonlijke en zakelijke doelen. Daarnaast geven we tijdens dit gesprek veel concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt je hier aanmelden voor dit gesprek:

Garantie

Het systeem is niet goedkoop en het is ook niet ontwikkeld om goedkoop te zijn. We begrijpen als geen ander dat je op dit moment geen idee hebt of onze aanpak ook voor jou gaat werken. Om je tegemoet te komen hebben we daarom onze garantieregeling ontwikkeld.

We gaan samen een traject aan, waarbij we zakelijke doelen gaan stellen. Deze doelen bepaal je zelf (met onze hulp). Wanneer je alles doet wat we samen afspreken, dan garanderen we dat we onze vergoeding ten minste 4 maal terugverdienen. Wanneer ons dat niet lukt, dan hoef je ons niets te betalen.

Wat te doen vanaf hier

Je kunt je inschrijven met de onderstaande knop. Nadat we jouw gegevens ontvangen hebben, zullen we je aanmelding beoordelen en komen dan snel bij je terug om de volgende stap te zetten.

De volgende stap is een 1-op-1 gratis adviesgesprek met onze adviseur en iedereen van jouw directieteam. In dit gesprek krijg je een voorproefje van wat het programma inhoudt en kunnen we zien of je op dit moment binnen het systeem past.

Wat kun je van onze diensten verwachten:

Voor een vast bedrag per maand weet je altijd waar je aan toe bent. De kosten variëren van het aantal diensten dat je wil afnemen. Voor deze kosten heb je:

 • Altijd persoonlijk en advies op maat
 • Direct contact met jouw adviseur
 • Altijd binnen 48 uur reactie

 

Meld je direct aan!

 

EIWS Formulier

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Terug
  Terug
  Terug
  Terug
 • Bedankt voor het invullen!

  We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.