Hulpmiddelen voor ondernemers

We maken het jou als ondernemer graag wat makkelijker en daarom bieden we je hier een aantal handige tools aan die je kunt gebruiken.

E-installer millionaire VANTHUL

E-book

Het is niet makkelijk om goede mensen te vinden in de elektrotechniek. Over deze en andere uitdagingen schreven wij het boek “E-installateurmiljonair – Strategieën om je bedrijf en inkomsten explosief te laten groeien” Deze geven we tijdelijk gratis weg zodra die uitkomt. Wil je ‘m ook ontvangen?

Wil je ‘m ook ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in.

Webinar energietransitie

Webinars

Regelmatig geven we een workshop of een webinar voor ondernemers in de E-installatiebranche. Daarin behandelen we onderwerpen uit onze POWER-Routekaart en specials zoals: wat is de waarde van jouw onderneming? Hoe bepaal je je (nieuwe) uurtarief? en andere actuele  onderwerpen waar jij als EI-ondernemer mee te maken hebt.

Bekijk de webinars

Kosten energietransitie

Rekenmodellen

We hebben verschillende modellen ontwikkeld waarmee je gemakkelijk een berekening kunt maken voor een bepaalde situatie. Denk aan: Wanneer is het handig om je hypotheek af te lossen? Hypotheek BV of Bank? Berekening van doelvermogen en inleg. Het effect van het niet jaarlijks verhogen van je prijzen. Bekijk onze verschillende rekentools die we hiervoor ontwikkeld hebben, zodat je snel meer inzicht hebt.

Rekentool

Wil je gratis ons boek ontvangen? Deel je contactgegevens hieronder, dan sturen wij het snel naar je toe.
Bedankt!