Hulpmiddelen voor ondernemers

We maken het jou als ondernemer graag wat makkelijker en daarom bieden we je hier een aantal handige tools aan die je kunt gebruiken.

E-book

Het is niet makkelijk om goede mensen te vinden in de elektrotechniek. Over deze en andere uitdagingen schreven wij het boek “E-installateurmiljonair – Strategieën om je bedrijf en inkomsten explosief te laten groeien” Deze geven we tijdelijk gratis weg zodra die uitkomt. Wil je ‘m ook ontvangen?

Vraag aan

Webinars

Regelmatig geven we een webinar voor ondernemers in de elektrotechnische installatiebranche. Daarin behandelen we onderwerpen als: wat is de waarde van jouw onderneming? Geld verdienen in bijzondere tijden. Hoe ziet de ideale onderneming eruit? Hoe bepaal je je (nieuwe) uurtarief? en nog veel meer onderwerpen waar jij als ondernemer ongetwijfeld mee te maken hebt.

Bekijk de webinars

Rekenmodellen

We hebben verschillende modellen ontwikkeld waarmee je gemakkelijk een berekening kunt maken voor een bepaalde situatie. Denk aan: Wanneer is het handig om je hypotheek af te lossen? Hypotheek BV of Bank? Berekening van doelvermogen en inleg. Het effect van het niet jaarlijks verhogen van je prijzen. Bekijk onze verschillende rekentools die we hiervoor ontwikkeld hebben, zodat je snel meer inzicht hebt.

Rekentool