We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gratis online training: donderdag 22 augustus

Donderdag 22 augustus, 16.00 uur organiseren wij weer een online training voor alle ondernemers in de installatiebranche. Het thema: financiële vrijheid voor ondernemers. Wij delen graag onze kennis betreft dit onderwerp en gaan aan de slag met ondernemers die dit ook willen. Aan de hand van ons FIVO programma begeleiden wij ondernemers naar meer inzicht in hun eigen kostprijs en uurtarief. Een betere balans tussen werk en privé met als uiteindelijke doel: meer financiële vrijheid.

 

 

Ons doel is het leven van ondernemers en managementteams positief veranderen. We doen dit door te luisteren en hen via analyse, informatie en advies te helpen kansen en mogelijkheden volledig te benutten.

Wat gaan we tijdens de training onder andere bespreken:

  • Hoe bereken je de kostprijs?
  • Hoe bereken je het beste uurtarief?
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Handige tools
  • Complete vragenlijst

De training duurt ongeveer 45 minuten en kun je geheel vrijblijvend en kosteloos bekijken. Je bekijkt de training ook waar jij wilt, het enige dat je nodig hebt is een computer/laptop (met geluidskaart) zorg dat je systeemsoftware is bijgewerkt of een tablet of smartphone. Wat daarna volgt is een 1-op-1 videogesprek met onze adviseur en alle ondernemers of management team.

 

Meld je aan!

 

Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA

Share: