We maken gebruik van cookies

Accepteer

Zoveel meer dan een accountant

Norman Schwab

Nieuwe inzichten in cijfers maar ook in de bedrijfsvoering gaven me uiteindelijk dat duwtje in de rug dat ik nodig had voor de overname die ik wilde doen. 

“Wij zijn erkend installateur op het gebied van elektrotechniek. Altijd en overal, bij grote maar ook bij kleine elektrotechnische projecten, staat de opdrachtgever bij ons centraal. Onze elektriciens zijn vakkundig, professioneel, nauwkeurig en zijn bovendien snel ter plaatse als dit nodig is. Door deze manier van werken hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in ons bestand.

Ik werk nu al weer een tijdje met VANTHUL en dat bevalt me uitstekend. Al langere tijd volgde ik Gerd vanwege het specialisme in de elektro branche. Omdat ik al jaren met tevredenheid met mijn vorige accountant werkte, heeft het even geduurd voordat ik de overstap ‘ durfde’ te maken. Ik zat tenslotte goed en ik had al helemaal geen zin in alle administratie die er bij kwam kijken – het is al druk genoeg.

Toch wist VANTHUL mij te overtuigen tijdens een adviesgesprek. Zij kwamen met zulke nieuwe inzichten in cijfers, maar ook in de bedrijfsvoering. Zij gaven mij uiteindelijk het duwtje in de rug dat ik nodig had voor de overname die ik wilde doen. Ik liep al langer met deze plannen en VANTHUL gaf mij de bevestiging – het overzicht  en het vertrouwen dat we dit konden doen! Ik heb in VANTHUL een partner gevonden die met mij mee wil groeien. Die gegrond advies kan geven en met wie ik kan sparren wanneer ik ergens tegenaan loop. Kan ik me bezig houden met waarin ik goed ben!”

Van den Bosch Installatietechniek

 

Share: