We maken gebruik van cookies

Accepteer

“Ik ben volledig ontzorgd”

Jeroen Bolding

Jeroen Bolding zette drieënhalf jaar geleden samen met zijn vriendin Ellen Versteeg de groentewinkel van haar ouders voort. Het was geen echte overname: het duo had duidelijke plannen over een koerswijziging van de winkel, waardoor het eigenlijk meer het opstarten van een nieuwe onderneming betrof. “Het moest moderner, met een uitgebreider assortiment, vooral van kant-en-klaar maaltijden en versbereide schotels en salades. Met alleen groenten en fruit kun je tegenwoordig niet meer concurreren,” aldus Jeroen Bolding.

“Ik had me echter nooit gerealiseerd wat er op financieel/administratief gebied allemaal bij kwam kijken. We hadden de cijfers van mijn schoonvader bekeken, maar niet echt een businessplan gemaakt. We hebben veel ondersteuning gehad van Van ’t Hul. Zij hebben met de boekhouder van mijn schoonvader geschakeld en kwamen snel met een doortimmerd plan en hebben ons begeleid bij de hele uitvoering,” vertelt Bolding.

Versteeg Culinair maakt gebruik van Online Boekhouding van Van ’t Hul, naar volle tevredenheid. “Alles gebeurt in de Cloud. Ik lever alleen mijn facturen aan en Van ’t Hul doet de rest. Binnen tien dagen na het verstrijken van een kwartaal heb ik alle cijfers en rapportages. Ik ben volledig ontzorgd en kan me volledig richten op ondernemen. Zo hoort het ook.”

Share: