Office manager (m/v, min. 32 upw)

De functie van Office manager (m/v, min 32 upw)

faciliteren – ‘gezicht van’ – service – organisator – anticiperen

Onze nieuwe collega wordt verantwoordelijk voor een soepele dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Wilnis. Collega’s en klanten zijn blij dat jij er bent en missen je als je op vakantie bent, dat is het idee. De functie is breed en veelzijdig. Samen met de secretaresse die door jou aangestuurd wordt ben je o.a. verantwoordelijk voor de kantoorplanning (wie doet wat en wanneer), klantendossiers (volledigheid, aangeleverde zaken), telefoonafhandeling (beantwoorden, doorverbinden, terugbelverzoeken), HR administratie (personeelsdossiers), agendabeheer, aansturing externe ondersteuningspartner en nog meer. Door jouw oplettendheid zijn wij zaken voor in plaats van dat wij achter de feiten aanlopen.

Wat maakt het leuk?

  • Je wordt echt het gezicht van VANTHUL
  • De impact die je hebt. Klant- en medewerker tevredenheid zijn grotendeels van jou afhankelijk
  • Je krijgt ruimte om het op jouw manier te organiseren
  • De vele contacten (collega’s, klanten, externe partijen etc.)
  • De veelzijdigheid, afwisseling en waardering
  • Dat het door jouw bijdrage steeds soepeler gaat lopen
  • Je resultaten zijn zichtbaar maar vooral voelbaar

De Office manager die ons en onze klanten blij gaat maken heeft ervaring in een dienstverlenende functie waarin anticiperen van groot belang is. Dat kan zijn in de functie van Office manager maar er zijn ook andere functies die kunnen passen. Hbo-niveau lijkt ons wenselijk net als initiatief, kwaliteitsbewustzijn en leiderschap. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Microsoft Office software zijn een must. Voor de aansturing en ontwikkeling van de secretaresse is het van belang dat je duidelijk en toegankelijk bent.

Werken bij VANTHUL betekent werken in een innovatieve omgeving met korte lijnen. Wij lopen voorop met automatisering en goede ideeën van alle collega’s krijgen aandacht. Verder krijg je natuurlijk een marktconform salaris en vrije dagen, vakantiegeld, pensioen etc. Op kantoor krijg je een moderne werkplek met de nieuwste software en apparatuur. En in het kader van je ontwikkeling bespreken wij periodiek jouw ambities en de gezamenlijke acties die wij moeten ondernemen ter realisatie daarvan.

Zie jij jezelf dit doen en denk je dat je bij ons past of heb je vragen?

Neem dan contact op met Erik Straathof via onderstaande contactgegevens.

VANTHUL
Herenweg 104A
3648 CM Wilnis Tel. 0297 231717
M. 06 205 46 135
e.straathof@vanthul.nl