We maken gebruik van cookies

Accepteer

Onze Expertises

Bij VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants mag je rekenen op een breed pakket ondersteunende activiteiten voor jouw onderneming, zoals bijvoorbeeld op administratief gebied, bij bedrijfsovername of bij wijziging van jouw ondernemingsvorm. Van full service accountantsdiensten tot een specialist om jouw huidige accountant op deelgebieden aan te vullen. Je kiest zelf welke ondersteuning je van ons gebruikt. Dat levert altijd synergievoordelen op voor jouw onderneming. Bekijk hier onze expertises.

fiscaal advies

Fiscaal advies

Benut je de fiscale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Dat veel ondernemers niet thuis zijn in fiscale aangelegenheden, begrijpen we heel goed. Toch valt er juist op dat gebied vaak meer te winnen dan je denkt. Onze fiscale adviseurs maken de zaken overzichtelijk en…

Lees verder

kasstroombeheer

Kasstroombeheer

Het belang van een goede cashflow
Met een goed georganiseerd cashflowbeheer (of in het Nederlands: kasstroombeheer) optimaliseert je de geldstromen van en naar jouw onderneming. Cashflow speelt een cruciale rol in het voortbestaan van ondernemingen.

Lees verder

Bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei

Ontdek de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf
Als ambitieuze ondernemer zoek je continu naar groeimogelijkheden voor jouw elektrotechnische bedrijf. Wat zijn de consequenties van die groei? Welke maatregelen moet je treffen om ook volgend jaar en het jaar daarop te kunnen blijven groeien?

Lees verder

outsourcing

Outsourcing

Outsourcing lever je kostenbesparing op
Bij veel bedrijven is het uitbesteden van de salarisadministratie gemeengoed geworden, maar het uitbesteden van alle administratieve lasten lijkt voor veel MKB-ondernemers nog een hachelijk avontuur.

Lees verder

rendementsverbetering

Rendementsverbetering

Behaal meer rendement met Van ’t Hul
Wil je het rendement jouw onderneming verbeteren? Laat ons je dan bijstaan. Dan beschik je naast een accountant ook over een bedrijfsadviseur met uitgebreide kennis over het MKB. Wij analyseren jouw onderneming op basis van de benchmarks en best practices.

Lees verder

bescherming

Bescherming

Ben je beschermd tegen zakelijke calamiteiten?
Als ondernemer loop je risico. Veel van die risico’s zijn verzekerbaar, of zijn afgedekt met bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden. Maar wat gebeurt er bij zakelijke calamiteiten? Of bij bedrijfsaansprakelijkheid?

Lees verder

vermogen

Vermogen

Jouw vermogen is een gecertificeerde financiële planning waard!
Met een financiële planning breng jij je huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. We zetten jouw inkomen, uitgaven en vermogen uit op een tijdlijn, zodat je een beeld krijgt van jouw financiële toekomst.

Lees verder