We maken gebruik van cookies

Accepteer

GRIP is de jaarrekeningspecialist voor installatiebedrijven

Van ’t Hul is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van installatiebedrijven. Dat geeft ons een voorsprong bij het opstellen van de jaarcijfers van jouw onderneming. Jaarcijfers zijn niet alleen nodig voor banken, financiers en voor de fiscale aangifte, maar vooral voor jezelf.

De jaarrekening van jouw installatiebedrijf geeft niet alleen inzicht in de financiële stand van zaken van je bedrijf, maar bevat ook de sturingsinformatie voor de koersbepaling voor jouw bedrijf. Hoeveel investeringsruimte is er voor innovatie en verandering? Past je huidige verdienmodel nog bij de marktomstandigheden en je ambities. Je jaarrekening levert de basis voor het opstellen van jouw ondernemingsbegroting voor de toekomst. Gecombineerd met tussentijdse cijfers per maand of kwartaal monitoren we de realisatie van je plannen. Je jaarrekening geeft je daarnaast inzicht in de opbouw van je resultaat en de vermogenspositie van je bedrijf, om op tijd bij te stellen en te optimaliseren.

GRIP op je jaarrekening
toggle

Een jaarrekening van jouw installatiebedrijf geeft je financieel en bedrijfseconomisch overzicht van het afgelopen boekjaar. Iedere onderneming maakt zo’n jaarrekening, omdat je die elk jaar naar de KvK moet sturen. Die verdwijnt daarna onder in de la, omdat je er als ondernemer verder weinig mee kunt. Zonde, want het is een machtig ondernemersgereedschap als de toelichting en uitwerking van de jaarrekening specifiek op installateurs is gericht. En dat is precies wat wij doen.

  • Tussentijdse en interne rapportages
  • Benchmark met de installatiebranche
  • Fiscale- en bedrijfseconomische jaarrekening
  • Door de fiscus verplicht en noodzakelijk voor financiële partners

Bescherming van je zakelijke en financiële belangen

GRIP op de fiscus
toggle

Bij de tussentijdse rapportages controleren we minstens twee keer per jaar of het gewenste belastingvoordeel gerealiseerd of verbeterd kan worden. Daarvoor controleren we naast de financiën ook de structuur van de organisatie. Onze fiscale specialisten zitten boven op de fiscale voorschriften en schakelen snel door als er aanpassingen nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de fiscale verplichtingen voor jouw onderneming goed gemanaged worden om de belastingdruk op je onderneming te verlagen.

  • Bob van ’t Hul – fiscalist en partner
  • Fiscale second opinion
Overstappen van accountant
toggle

Natuurlijk moet uw administratie correct worden overgezet van de ene accountant naar de andere accountant. Wij bespreken vooraf samen hoe wij de overstap organiseren en maken daarna concrete afspraken met uw huidige accountant. Eventuele overstapkosten zijn voor rekening van VANTHUL Accountants en Belastingadviseurs.