We maken gebruik van cookies

Accepteer

Virtual CFO voor MKB-ondernemers. Beter verdienen, meer overhouden

Bij grote organisaties is de CFO verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van het bedrijf. Ondernemers van groeiende MKB-bedrijven zijn druk om hun onderneming op de rit te houden, klanten en medewerkers tevreden te stellen en gewend om elke dag hun zaken opnieuw voor elkaar te krijgen. Groeiende MKB-bedrijven kunnen wel een CFO gebruiken. Maar een fulltime CFO is voor MKB-bedrijven financieel onhaalbaar – en ook niet nodig. Virtual CFO levert CFO-expertise voor een fractie van de kosten van een fulltime CFO.

Virtual CFO ontzorgt de MKB-ondernemer

Speciaal voor groeiende ondernemingen heeft Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants virtual CFO ontwikkeld om op afstand te zorgen voor strategische financiële plannen, liquiditeitsprognose, winstkansen om gepakt te worden, de cashflow positief te houden en als er groeifinanciering nodig is ervoor te zorgen dat er een doortimmert voorstel komt om de beste voorwaarden te krijgen.

Virtual CFO ontzorgt de ondernemer en bespaart veel tijd en kopzorgen door financiële expertise op maat die ondernemers helpt om beheersbaar en duurzaam te groeien met een gezond rendement.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over Virtual CFO op onze website www.virtualcfo.nl of vraag onze overzichtelijke folder aan om het nog eens rustig door te lezen. Vul het formulier hieronder in, dan sturen we de Virtual CFO-folder vrijblijvend per e-mail toe.

Wil je meer informatie over de voordelen van Virtual CFO?
Deel je contactgegevens hieronder, dan sturen we die snel naar je e-mailadres.
Bedankt!