We maken gebruik van cookies

Accepteer

Waarom we doen wat we doen

VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants: Het is onze missie om het leven van ondernemers en managementteams positief te veranderen. We doen dit door te luisteren en hen via analyse, informatie en advies te helpen kansen en mogelijkheden volledig te benutten. Ons specialisme ligt in de installatiebranche. Onze branchekennis zorgt ervoor dat resultaten gemeten kunnen worden aan de brancheresultaten én aan de top 20% best presterende installatiebedrijven. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen bekijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Het beste advies krijg je van een buitenstaande die de onderneming goed kent. Een persoonlijke benadering waarbij de zakelijk belangen voorop staan. Maak persoonlijk kennis met onze visie op accountancy en plan een kennismaking met ons in.

Maak een afspraak

Dit zijn enkele van de vele vragen die ons gesteld worden:

Wat onze partners zeggen over ons

“De overname was in no-time beklonken”

Toen vader Martien en oom Hans de Zwart de van ouds bekende slijterij in Wilnis wilden stoppen, voelde zoon Edwin zich nog te jong om het bedrijf en de volle verantwoordelijkheid over te nemen. Maar een paar jaar later zette hij wel de stap en ging hij samen met zijn vrouw Raquel voortvarend aan de slag.

> Lees verder

"Ik zou alle installateurs de 'Snelle Scan' aanraden"

Donny van Marwijk van Fontein Elektrotechniek deelt zijn ervaring over de Snelle Scan én het programma Installatiegroei.

> Lees verder