We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER-KICKSTART voor ondernemers

De (arbeid)markt vraagt lastige keuzes over de richting waarin je wilt specialiseren en beslissingen over de klanten waar je je op richt. Het heeft consequenties voor de inzet van je personeel en ook voor je omzet- en winstprognoses. POWER-Kickstart zet de noodzakelijke veranderingen snel in gang. In drie maanden wordt glashelder waar het heen moet met jouw onderneming om maximaal te profiteren van de kansen die de toekomst biedt.

Maand 1 – POWER-SCAN
In de eerste maand brengen we met POWER-Scan het verbeterpotentieel qua omzet en winst in beeld. Dat laat ook meteen zien dat POWER zichzelf makkelijk terugverdient. POWER-Scan geeft inzicht in de cijfers waar je als ondernemer concreet mee aan het werk kan om de omzet en winst te verbeteren. Naast de inventarisatie van de cijfers, kost het één ochtend om de resultaten van de Scan en het plan met elkaar door te spreken.

Maand 2 – Operationele focus
In maand twee concentreren we ons op het functioneren van jullie organisatie en hoe we door efficiencyverbeteringen tijd vinden om de druk van de ketel te halen bij de planning én tijd over te houden om AAN de onderneming te werken. Een workshop met de ondernemer(s) en de eerste medewerker(s) om input te verzamelen kost jullie een middag. De presentatie van de resultaten en verbetervoorstellen een ochtend.

Maand 3 – Commerciële focus
In maand drie gaan we aan de slag met Innovatie en propositie-ontwikkeling. Welke nieuwe producten en diensten passen bij jouw onderneming én de toekomst. We organiseren daarvoor een workshop innoveren die een middag duurt.

Een compleet beeld en alle handvatten voor de transitie van je bedrijf
De POWER-Kickstart helpt je om je bedrijf op de drie belangrijkste facetten van je onderneming te versterken en verbeteren. Om de koers te bepalen die bij jullie past om te profiteren van de marktontwikkelingen. Het levert een helder verslag op van de ontwikkelrichting, inclusief doelstellingen en de KPI’s om te monitoren of je op koers blijft.

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot onze online kennisbank, onze workshopvideo’s, de POWER-strategiekaart en het gereedschap en de rekenmodellen die je nodig hebt om jouw bedrijf in topvorm voor de toekomst te krijgen.

Investeren in POWER
POWER-KICKSTART is het startpunt van ons POWER-programma en is bedoeld om een goed inzicht te krijgen in het potentieel van je bedrijf. Daar kun je zelf mee aan de slag. Of je schakelt op naar POWER-INTEGRAAL waarin we je achttien maanden persoonlijk begeleiden.

POWER-INTEGRAAL begeleidt ondernemers 18 maanden lang intensief om alle kansen die we op basis van POWER-KICKSTART gezien hebben ook effectief te realiseren. Samen zorgen we er dan voor dat we binnen anderhalf jaar je bedrijf transformeren naar een 2.0 versie die klaar is voor de toekomst, minstens 20% meer omzet draait en de winst gemiddeld verviervoudigd.

Meer weten over de POWER-Scan? Lees het hier.

Meer weten over het programma POWER-INTEGRAAL? Lees het hier.

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek over wat ons POWER-programma voor jouw bedrijf kan opleveren? Deel je contactgegevens hieronder en we maken snel een afspraak voor een online kennismaking.
Bedankt!