We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER-TEAM voor ondernemers

POWER-TEAM voor ondernemers
De snel veranderende marktomstandigheden vragen meer van het aanpassingsvermogen van ondernemers dan ooit. Ze staan niet alleen voor nieuwe technische- en digitale uitdagingen, maar ook voor belangrijke beslissingen over de toekomst van hun onderneming. POWER-Team helpt ondernemers om binnen een jaar hun organisatie in topvorm voor de toekomst te krijgen en een voorsprong te nemen op hun concurrenten.

Binnen een jaar keiharde resultaten dankzij POWER-Team
Het programma start met een POWER-Scan om het verbeter potentieel en de innovatiedoelstellingen van de deelnemers individueel in kaart te brengen, duurt 12 maanden en bestaat uit zes fysieke en zes online bijeenkomsten die om de maand plaatsvinden. Je gaat meteen na elke bijeenkomst aan de slag met gerichte opdrachten in je eigen bedrijf die snel resultaat opleveren. Onderweg kun je altijd terecht met je vragen

Er is plaats voor acht deelnemers die elkaar inspireren en motiveren om van elkaar te leren en daardoor het succes van hun innovaties maximaliseren en tegelijkertijd de faalkosten voorkomen die bij een bedrijfstransformatie horen. Samen ben je sterker!

Mix van fysieke en online bijeenkomsten
Het POWER-Team programma bestaat uit zes fysieke en zes online bijeenkomsten. Elke maand is er een bijeenkomst. Na twaalf maanden wordt het programma afgesloten met een evaluatie. Idealiter organiseren we de tweemaandelijkse fysieke bijeenkomsten op locatie bij een van de deelnemers en combineren dat met een bedrijfsbezoek. Alternatief organiseren we de bijeenkomsten centraal in Nederland op een inspirerende vergaderlocatie. We starten om 10 uur ’s ochtends en sluiten rond 17 uur af. Voor de lunch, koffiebreaks en een snack voor de terugreis wordt gezorgd.

Online bijeenkomsten
Om de maand organiseren we een online bijeenkomst om de voortgang van de opdrachten/projecten met de deelnemers te bespreken. Daarin bespreken we plenair de knelpunten en verrassingen die de deelnemers tegen zijn gekomen tijdens het werken aan de opdracht en wisselen we met elkaar ideeën uit hoe daar het beste mee omgegaan kan worden. De online bijeenkomsten plannen we in de ochtend en duren maximaal twee uur. Video-opnames van de bijeenkomsten zijn beschikbaar voor de deelnemers om terug te kijken in het online portaal POWER-House.

Onbeperkte individuele begeleiding
De deelnemers aan POWER-Team kunnen onbeperkt een beroep doen op individuele begeleiding en coaching bij hun opdrachten/projecten. Daarvoor maken ze eenvoudig een online afspraak (via Calendly) met Gerd voor vragen over innovatie, duurzaamheid en ondernemingsstrategie. Of met Bob als de vragen over finance, fiscaliteit of operationele zaken gaan. Daarnaast hebben de deelnemers onbeperkt toegang tot POWER-House, onze online kennisbank waarin alle video’s en presentaties over POWER beschikbaar zijn, naast werkboeken, E-learning modules en een forum waar de deelnemers online met elkaar over vragen en uitdagingen in gesprek kunnen gaan.

Als je hieronder je contactgegevens invult, mailen we je meteen de POWER-Team folder met alle informatie.
Bedankt!