We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER-SCAN voor ondernemers

Met POWER-scan brengen we de ontwikkelkansen van je  onderneming in kaart. Daarbij rekenen we meteen uit hoe we met de voorgestelde organisatieverbeteringen je omzet, winst en efficiency kunnen boosten om zo je bedrijfsresultaat met gemiddeld 400% te laten stijgen binnen anderhalf jaar. Dat geeft ruimte voor investeringen in opleidingen, processen en systemen die je helpen om de concurrentie voor te blijven bij de energietransitie.

Hoe werkt de POWER-SCAN
Voor het beste resultaat is een up-to-date administratie nodig. Daar gaan we mee aan de slag om uit de cijfers de informatie te halen die we nodig hebben om richting te kiezen voor de bedrijfstransitie. We doen een grondige analyse van je bedrijf op basis van je huidige cijfers en bedrijfsvoering, om de toegevoegde waarde van de ontwikkelkansen te berekenen die er voor jouw bedrijf zijn. POWER-Scan geeft een betrouwbare projectie van de extra omzet en winst die je kunt realiseren in combinatie met een hogere productiviteit en een lagere werkdruk.

Jullie huidige cijfers leveren financiële kengetallen op die we vergelijken met ondernemers die al werken met POWER. Dat levert betrouwbare KPI’s op waarlangs we verbeterpotentieel van jullie organisatie stap voor stap ontsloten wordt om de (nieuwe) bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  Het geeft de onderneming een dashboard om zelf de ontwikkeling te monitoren. De KPI’s zorgen ervoor dat je precies weet waar je meer energie moet insteken om de doelstellingen volgens plan te bereiken.

Binnen vier weken weet je hoe de toekomst eruitziet
De POWER-SCAN neemt ongeveer vier weken in beslag en levert een rapportage op van de huidige en gewenste situatie, inclusief de KPI’s die bij de doelstellingen horen om het verbeterpotentieel qua omzet, winst en efficiency van jullie onderneming te benutten. Jullie krijgen ook toegang tot de POWER-kennisbank met alle webinar-video’s, de POWER-strategiekaart en de modellen en rekentools die bij POWER horen.

Investeren in POWER
POWER-SCAN is de eerste stap van ons POWER-programma en is bedoeld om een goed inzicht te krijgen in het potentieel van je bedrijf. Daar kun je zelf mee aan de slag. Of je schakelt op naar POWER-KICKSTART waarin we je drie maanden begeleiden met workshops en persoonlijk advies.

POWER-INTEGRAAL begeleidt ondernemers 18 maanden lang intensief om alle kansen die we op basis van de POWER-SCAN gezien hebben ook effectief te realiseren. Samen zorgen we er dan voor dat we binnen anderhalf jaar je bedrijf transformeren naar een 2.0 versie die klaar is voor de toekomst, minstens 20% meer omzet draait en de winst gemiddeld verviervoudigd.

Als je in POWER-INTEGRAAL investeert, crediteren wij de factuur voor de POWER-Scan. Zie je dat niet zitten, dan rekenen we € 4.500, – af en heb je een blauwdruk voor de toekomst van je bedrijf waar je zelf mee aan de slag kunt.

Meer weten over de POWER-KICKSTART? Je leest het hier.

Meer weten het POWER-INTEGRAAL programma? Je lees het hier.

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek over wat ons POWER-programma voor jouw bedrijf kan opleveren? Deel je contactgegevens hieronder en we maken snel een afspraak voor een online kennismaking.
Bedankt!