Waarom we doen wat we doen

VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants: Het is onze missie om het leven van ondernemers en managementteams positief te veranderen. We doen dit door te luisteren en hen via analyse, informatie en advies te helpen kansen en mogelijkheden volledig te benutten. Ons specialisme ligt in het elektrotechnisch installatiebedrijf. Onze branchekennis zorgt ervoor dat resultaten gemeten kunnen worden aan de brancheresultaten én aan de top 20% best presterende installatiebedrijven. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen bekijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Het beste advies krijg je van een buitenstaande die de onderneming goed kent. Een persoonlijke benadering waarbij de zakelijk belangen voorop staan. Maak persoonlijk kennis met onze visie op accountancy en plan een kennismaking met ons in.

Maak een afspraak

Dit zijn enkele van de vele vragen die ons gesteld worden:

Wat onze partners zeggen over ons

“Ik ben volledig ontzorgd”

Jeroen Bolding zette drieënhalf jaar geleden samen met zijn vriendin Ellen Versteeg de groentewinkel van haar ouders voort. Het was geen echte overname: het duo had duidelijke plannen over een koerswijziging van de winkel, waardoor het eigenlijk meer het opstarten van een nieuwe onderneming betrof. “Het moest moderner, met een uitgebreider assortiment, vooral van kant-en-klaar maaltijden en versbereide schotels en salades. Met alleen groenten en fruit kun je tegenwoordig niet meer concurreren,” aldus Jeroen Bolding.

> Lees verder

"Al jaren werk ik met VANTHUL en dat bevalt me uitstekend"

Inmiddels zitten wij al een flink aantal jaren bij VANTHUL en altijd met grote tevredenheid.

> Lees verder