We maken gebruik van cookies

Accepteer

Hartelijk bedankt voor de ondertekening!

Bedankt voor het ondertekenen van jullie document(en). We sturen per omgaand een e-mail met een hyperlink naar de documenten.

Willen jullie ons helpen met een referentie?

We zijn trots op onze opdrachtgevers en willen graag laten zien voor wie we werken. We zouden het daarom bijzonder op prijs stellen als je een korte referentie zou willen schrijven waarin je jullie ervaringen met ons kantoor deelt. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gaan over:

  1. De kwaliteit van onze dienstverlening.
  2. De professionaliteit en deskundigheid van ons team.
  3. Uw algemene tevredenheid over onze samenwerking.

Donatie stichting Leergeld De Ronde Venen

Voor elke aanbeveling die we ontvangen doneren wij € 150,- aan de stichting Leergeld De Ronde Venen die zich inzet voor kinderen die opgroeien in armoede. Die kunnen om financiële redenen vaak niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan letterlijk aan de zijlijn. Als zij op school of waar dan ook niet mee kunnen doen, wordt het voor hen nog moeilijker om aan te blijven haken bij leeftijdsgenootjes. De stichting Leergeld biedt ze kansen mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Om zich verder te ontplooien, kennis opdoen, vaardigheden ontwikkelen en hun eigenwaarde te vergroten. De stichting wil helpen met wat deze kinderen nodig hebben zoals schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagpakket.  Meer informatie over stichting Leergeld vindt u op www.leergeld.nl