Downloads voor ondernemers

Voor onze POWER-webinars ontwikkelen we presentaties, video’s en werkboeken die ondernemers helpen om zelf hun bedrijf te versterken en verbeteren. De downloads zijn gratis, we vragen je alleen om je contactgegevens met ons te delen zodat we je kunnen uitnodigen voor webinars en je op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen.

Groeiende bibliotheek praktische downloads
We organiseren (bijna) elke twee maanden een POWER-webinar voor ondernemers waarin we nieuwe onderwerpen bespreken uit ons POWER-programma. Onze bibliotheek met praktische downloads voor ondernemers wordt daardoor steeds groter. We hebben daarom een handige zoekfunctie gemaakt waarin je op categorie, trefwoord en via tags gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Verzameld per webinar-onderwerp
Onze webinars behandelen steeds één onderdeel uit ons POWER-programma. Alle downloads hebben we ook per onderwerp verzameld in de pagina’s Personeel, Ondernemen, (tijd)Winst, Effectiviteit en Routekaart. Op de Routekaartpagina hebben we ook onze rekenmodellen als download toegevoegd.

Gratis downloads
Je kunt onbeperkt en gratis downloaden uit onze bibliotheek, als je het onderstaande formulier invult.

  • Nieuw-Oud
    • Nieuw-Oud
    • Oud-Nieuw
Werkboek Leren Delegeren

Het is belangrijk om de tijd IN je bedrijf te verminderen en meer gefocust te zijn op de tijd die je AAN het bedrijf besteedt. Je zult los moeten komen van de dagelijkse beslommeringen, om uiteindelijke te groeien. En groeien wil hierbij niet zeggen
dat je je onderneming enorm groot moet laten groeien (al mag dat natuurlijk wel, en het kan ook), maar vooral groeien als
ondernemer en zorgen dat je je onderneming zo hebt ingericht dat het jouwbedrijf is, zoals jij het wil hebben. Zodat je weer
kunt genieten van wat je doet. Om je hierbij te helpen ontwikkelden we het werkboek Leren Delegeren. Download het hier.

Werkboek Nieuwe Verdienmodellen Installatiebranche

Gebruik dit werkboek om 4 belangrijke onderdelen van je bedrijf aan te pakken:
1. Hoe krijg je als ondernemer tijd om te doen wat je wilt doen?
2. Hoe kies je de klanten die passen bij de toekomst van jouw onderneming?
3. Wat zijn de verdienmodellen van de toekomst voor installateurs?
4. Je installatiebedrijf innoveren met bestaande medewerkers
Ben je geïnteresseerd in het werkboek Nooit Meer Personeelstekort? Klik op download en vul jouw gegevens in! Vervolgens kan je direct het werkboek inzien.

Werkboek Nooit Meer Personeelstekort

Ben je geïnteresseerd in het werkboek Nooit Meer Personeelstekort? Klik op download en vul jouw gegevens in! Vervolgens kan je direct het werkboek inzien.

Laat uw gegevens achter om de werkboeken to downloaden
Bedankt!