We maken gebruik van cookies

Accepteer

Downloads Personeel

Het is zelden zo druk geweest in de installatiebranche. Iedereen komt handen tekort. Vakmensen zijn schaars. Volgens ECN zijn er nu al zo’n twintigduizend vacatures. Terwijl de Energietransitie nog niet eens goed en wel van start is. Die zorgt voor nog eens 36.000 banen extra. Afwachten is dus geen optie. Als je als installateur wilt profiteren van de groeiende markt door de Energietransitie, moet je NU aan de slag om je onderneming klaar te stomen om de kansen te grijpen die langskomen. Maar waar haal je de tijd en de mensen vandaan?

Power-webinars Nooit meer Personeelstekort
In onze POWER webinars Nooit meer Personeelstekort delen we onze kennis en ervaring met andere E-installateurs. Die hebben geen personeelstekort meer. We houden de webinars compact, nooit langer dan één uur. Barstenvol tips en goede ideeën om ervoor te zorgen dat je nooit meer personeelstekort hoeft te hebben.

Praktische downloads Personeel
Alle downloads over Personeel hebben we hieronder verzameld. De presentaties, video’s, werkboeken en rekenmodellen die we daarbij gebruiken vind je op deze pagina.

Gratis downloads
Je kunt onbeperkt en gratis downloaden uit onze bibliotheek, we vragen je alleen om je contactgegevens met ons te delen zodat we je kunnen uitnodigen voor webinars en je op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen.

Onze bibliotheek met praktische downloads voor installateurs wordt steeds groter. We hebben daarom een handige zoekfunctie gemaakt waarin je via categorie, trefwoord en tags gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

  • Nieuw-Oud
    • Nieuw-Oud
    • Oud-Nieuw
Werkboek Leren Delegeren

Het is belangrijk om de tijd IN je bedrijf te verminderen en meer gefocust te zijn op de tijd die je AAN het bedrijf besteedt. Je zult los moeten komen van de dagelijkse beslommeringen, om uiteindelijke te groeien. En groeien wil hierbij niet zeggen
dat je je onderneming enorm groot moet laten groeien (al mag dat natuurlijk wel, en het kan ook), maar vooral groeien als
ondernemer en zorgen dat je je onderneming zo hebt ingericht dat het jouwbedrijf is, zoals jij het wil hebben. Zodat je weer
kunt genieten van wat je doet. Om je hierbij te helpen ontwikkelden we het werkboek Leren Delegeren. Download het hier.

Werkboek Nooit Meer Personeelstekort

Ben je geïnteresseerd in het werkboek Nooit Meer Personeelstekort? Klik op download en vul jouw gegevens in! Vervolgens kan je direct het werkboek inzien.

Laat uw gegevens achter om de werkboeken to downloaden
Bedankt!