We maken gebruik van cookies

Accepteer

Downloads Routekaart

Het zijn uitdagende tijden voor de installateur. Veel aanbod van werk, een planning tot achter de horizon gecombineerd met personeelskrapte. Ook is er een stortvloed aan nieuwe toepassingen waar nog ervaring mee moet worden opgedaan. Bij al die ontwikkelingen speelt steeds de vraag hoe je als ondernemer van een installatiebedrijf je energie moet verdelen om te profiteren van de ontwikkelingen.

Routekaart
Probleem van de meeste installateurs is dat ze zo druk zijn met IN hun onderneming te werken, dat ze er niet aan toe komen om AAN hun onderneming te werken. Je hebt een plan nodig om met jouw onderneming te profiteren van alle kansen die de energietransitie je kan bieden. Maar vindt daar de tijd maar eens voor om het te bedenken en succesvol uit te voeren. Naast al het werk dat dagelijks op je afkomt. Precies daarvoor hebben we POWER ontwikkeld, de Routekaart voor installateurs om Personeel, Onderneming en (tijd)Winstontwikkeling te optimaliseren voor de Energietransitie.

Praktische downloads Routekaart
Alle downloads over Strategiekaarten en rekenmodellen hebben we hieronder verzameld. Die kun je onbeperkt en gratis downloaden uit onze bibliotheek. We vragen je alleen om je contactgegevens met ons te delen zodat we je kunnen uitnodigen voor webinars en je op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen.

Onze bibliotheek met praktische downloads voor installateurs wordt steeds groter. We hebben daarom een handige zoekfunctie gemaakt waarin je via categorie, trefwoord en tags gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

  • Nieuw-Oud
    • Nieuw-Oud
    • Oud-Nieuw
Laat uw gegevens achter om de werkboeken to downloaden
Bedankt!