We maken gebruik van cookies

Accepteer

Downloads (tijd)Winst

Personeelstekort is een probleem waar de installatiebranche de komende jaren last van blijft houden. Dat heeft niet alleen effecten op de korte termijn, maar zit ook de ontwikkeling van de onderneming in de weg. Er zijn volop kansen om de waarde van de onderneming op de (middel)lange termijn sterk te verbeteren. Door innovatie, kiezen voor betere klanten, specialisatie en meeliften op de energietransitie. Maar de tijd om daarover na te denken ontbreekt. Installateurs moeten al hun energie steken in de dagelijkse gang van zaken. Eigenlijk wordt het alleen maar drukker. Waar haal je de tijd vandaan?

POWER-webinars (tijd)Winst
In ons POWER webinar (tijd)Winst door Efficiënter werken delen we onze kennis en ervaring met andere installateurs. We houden de webinars compact, nooit langer dan één uur. Barstenvol tips en goede ideeën over Ondernemen in de installatiebranche. Waar hebben we het onder andere over? Waar hebben we het onder andere over?

• Procesoptimalisatie om verspilling te verminderen, downtime te minimaliseren en activiteiten te stroomlijnen door een visuele vastlegging van de processen te maken;
• Training en ontwikkeling om de productiviteit te verbeteren met nieuwe vaardigheden;
• Samenwerking en communicatie om beter en duidelijker communiceren waarmee fouten, faalkosten en herstelwerk worden voorkomen;
• Standaardisatie van werk om de meest efficiënte aanpak te vinden, de variaties in processen te beperken en de kwaliteit te verbeteren.

Praktische downloads Winst
Alle downloads over (tijd)Winst hebben we hieronder verzameld. De presentaties, video’s, werkboeken en rekenmodellen die we daarbij gebruiken vind je op deze pagina.

Gratis downloads
Je kunt onbeperkt en gratis downloaden uit onze bibliotheek, we vragen je alleen om je contactgegevens met ons te delen zodat we je kunnen uitnodigen voor webinars en je op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen.

Onze bibliotheek met praktische downloads voor installateurs wordt steeds groter. We hebben daarom een handige zoekfunctie gemaakt waarin je via categorie, trefwoord en tags gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

  • Nieuw-Oud
    • Nieuw-Oud
    • Oud-Nieuw
Werkboek Leren Delegeren

Het is belangrijk om de tijd IN je bedrijf te verminderen en meer gefocust te zijn op de tijd die je AAN het bedrijf besteedt. Je zult los moeten komen van de dagelijkse beslommeringen, om uiteindelijke te groeien. En groeien wil hierbij niet zeggen
dat je je onderneming enorm groot moet laten groeien (al mag dat natuurlijk wel, en het kan ook), maar vooral groeien als
ondernemer en zorgen dat je je onderneming zo hebt ingericht dat het jouwbedrijf is, zoals jij het wil hebben. Zodat je weer
kunt genieten van wat je doet. Om je hierbij te helpen ontwikkelden we het werkboek Leren Delegeren. Download het hier.

Werkboek Nieuwe Verdienmodellen Installatiebranche

Gebruik dit werkboek om 4 belangrijke onderdelen van je bedrijf aan te pakken:
1. Hoe krijg je als ondernemer tijd om te doen wat je wilt doen?
2. Hoe kies je de klanten die passen bij de toekomst van jouw onderneming?
3. Wat zijn de verdienmodellen van de toekomst voor installateurs?
4. Je installatiebedrijf innoveren met bestaande medewerkers
Ben je geïnteresseerd in het werkboek Nooit Meer Personeelstekort? Klik op download en vul jouw gegevens in! Vervolgens kan je direct het werkboek inzien.

Werkboek Nooit Meer Personeelstekort

Ben je geïnteresseerd in het werkboek Nooit Meer Personeelstekort? Klik op download en vul jouw gegevens in! Vervolgens kan je direct het werkboek inzien.

Laat uw gegevens achter om de werkboeken to downloaden
Bedankt!