GRIP op de fiscus

Bij de tussentijdse rapportages controleren we minstens twee keer per jaar of het gewenste belastingvoordeel gerealiseerd of verbeterd kan worden. Daarvoor controleren we naast de financiën ook de structuur van de organisatie. Onze fiscale specialisten zitten boven op de fiscale voorschriften en schakelen snel door als er aanpassingen nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de fiscale verplichtingen voor jouw onderneming goed gemanaged worden om de belastingdruk op je onderneming te verlagen.

Bob van ’t Hul – fiscalist en partner

Bob is onze ervaren fiscaal jurist en bedrijfsadviseur die ervoor zorgt dat een zo groot mogelijk deel van jouw winst beschikbaar blijft om in je onderneming en je persoonlijke leven te investeren. Terwijl je volledig blijft voldoen aan de belasting wet- en regelgeving. Bob werkt graag nauw samen met ondernemers om een goed beeld te krijgen van zowel de korte- als lange termijnplannen voor de onderneming en de privé-situatie van de ondernemer om de fiscale benadering te kiezen die daarvoor het meeste voordeel oplevert.

Fiscale second opinion

We zien regelmatig ondernemers die te veel belasting betalen of waarbij de structuur van de inrichting van hun onderneming de winstgevendheid beperkt. Daarvoor bieden we ondernemers de mogelijkheid van een second opinion aan. Die verdient zichzelf vrijwel altijd terug door besparingen op de fiscale verplichtingen. Daar hebben we jullie jaarverslagen en belastingaanslagen voor nodig. En een paar (online) gesprekken om wat vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerd? Vul vrijblijvend het formulier hieronder in, dan sturen we ons GRIP whitepaper met informatie hoe GRIP alle administratieve shit van je overneemt en je betere informatie krijgt om te ondernemen terwijl je tijd en geld bespaart.

Ben je geïnteresseerd in GRIP voor de jaarrekening van jouw bedrijf? Deel hieronder je contactgegevens en we sturen je snel ons GRIP whitepaper.
Bedankt voor het invullen, het GRIP whitepaper vind je straks in je e-mail. Vriendelijke groet, Gerd van 't Hul'
Ben je geïnteresseerd in GRIP op de fiscus van jouw bedrijf? Deel hieronder je contactgegevens en we sturen je snel ons GRIP whitepaper.
Bedankt!