We maken gebruik van cookies

Accepteer

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Wij zijn specialisten in het elektrotechnisch installatiebedrijven. Onze branchekennis in zorgt ervoor dat je jouw resultaten kunt meten aan de brancheresultaten én aan de top 20% best presterende bedrijven in de branche.

Doe meer dan anderen

De snelste manier om financiële vrijheid te bereiken is door meer te bieden dan anderen. Dit lijkt wat vaag maar dit is eigenlijk heel concreet: doe elke dag net iets meer dan de concurrent, wees unieker in service, aanpak, presentatie en mensen zullen bereid zijn je meer te betalen dan een ander. Wanneer ze jou meer betalen, dan heb je een hogere winst en komt het doel van financiële vrijheid sneller in zicht! Hoe moet dat dan? Speciaal voor de installatiebranche hebben we een totaaloverzicht gemaakt van de strategische opties die je hebt, om zo goed mogelijk te presteren.

Strategiekaart voor ondernemers in het elektrotechnisch installatiebedrijf. Bekijken hoe u uw rendement kunt verbeteren door een heldere strategie te volgen.

Alles wat aandacht krijgt groeit

Wanneer je ervoor kiest om te gaan werken aan jouw bedrijf, dan zul je zien dat dit effect heeft. Alles wat aandacht heeft groeit. Om je zo goed mogelijk te helpen staat er op deze site heel veel gratis informatie. Wij vinden het namelijk ons doel om jouw leven ten goede te veranderen!

Klik bijvoorbeeld hier voor een selectie aan weblogs speciaal voor de elektrotechnische installatiebedrijven. De strategiekaart vind je hierboven. En wat denk je van de 10 tips om jouw resultaat op korte termijn te verbeteren? Wanneer je onze rekentool invult, dan zie je precies op welke onderdelen van jou resultaat je beter kunt scoren.

Strategiekaart en 10 tips om het resultaat te verbeteren

Laat jouw mailadres achter en we sturen je 10 tips om de resultaten te verbeteren én onze strategiekaart speciaal voor elektrotechnische installatiebedrijven. Bovendien houden we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de branche.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bovengenoemde doeleinden Bekijk hier de privacyverklaring.

Liever persoonlijk contact? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Wat hebben we voor jou te bieden?

Al onze diensten zijn speciaal gericht op de elektronische installatiebranche. Lees hieronder wat we voor je kunnen doen. Van gratis webinars tot toegang tot een complete kennisbank. En van gratis tools persoonlijke trajecten, geheel passend bij jouw wensen.

#1 Afgestemde diensten

Doe met aan het unieke programma “Elektronisch Installatiebedrijf Winst Systeem.” Dit programma bestaat uit 3 onderdelen. Lees meer…

Diensten

#2 Gratis Webinars

1 Keer per maand organiseren wij een webinar waar iedereen gratis en geheel vrijblijvend aan mee mag doen. Alle informatie vind je hier, bekijk hier ook welke onderwerpen er op de planning staan.

Webinars

fiscaal advies

#3 Gratis en vrijblijvend consult

Je kunt altijd, uiteraard geheel vrijblijvend een een gratis consult met 1 van onze adviseurs inplannen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wellicht zijn er zaken waar je nu tegen aan loopt? Waar je graag advies over wilt hebben? enz. Plan een afspraak in onze agenda en we bellen je terug op het door jou gewenste tijdstip.

Kies je adviseur

#4 Doe mee aan het Mastermind traject

Binnenkort starten we met een Mastermind groep. Dit is een initiatief voor ondernemers in het elektrotechnisch installatiebedrijf die verder willen met hun onderneming. Waarschijnlijk werk je als ondernemer hard en veel en draag je een grote verantwoordelijkheid.

Meer informatie

#5 Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Iedere maand een update over de ontwikkelingen in de branche, tips, handvatten, enz. Kortom Items die je kunnen helpen bij het runnen van jouw onderneming.

Meld je aan

Fiscaal advies

#6 Gratis rekentool

Door onze rekentool te gebruiken, kun je jouw cijfers vergelijken met die van collega e-installateurs. Behoor je tot de top 20% best presterende bedrijven in de branche?

Rekentool

#7 Laat ons een Snelle Scan uitvoeren

Speciaal voor ondernemingen in het elektrotechnische branche ontwikkelde wij een Snelle Scan, zonder dat het je veel tijd kost, geven we antwoord op belangrijke vragen over jouw onderneming.

Snelle Scan

Rendementsverbetering

#8 Altijd het laatste nieuws uit de branche

Speciaal voor de branche schrijven we wekelijks blogs met daarin actuele informatie.

Lees blogs

#9 Gratis toegang tot de kennisbank

Regelmatig delen we bestanden en documenten met de ondernemers die het ondernemen gemakkelijker maken. Denk aan overeenkomsten, contracten, voorbeeldbrieven voor de belastingdienst, enz. Neem een kijkje en doe er je voordeel mee.

 

 

Kennisbank

#10 Luister naar onze ondernemers podcast voor het elektrotechnisch installatiebedrijf

Podcast over ondernemerschap in de installatiesector, de ontwikkelingen in de branche en geeft inspiratie voor de doorontwikkeling van je installatiebedrijf.

Podcast

Speciaal voor elektrotechnisch installatiebedrijven: