We maken gebruik van cookies

Accepteer

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Wij zijn specialisten voor elektrotechnische installatiebedrijven. Op deze pagina lees je meer over waarom we doen wat we doen.

Ik heb al een accountant

We begrijpen dat je op dit moment al een accountant hebt. Er zijn heel veel goede en gerespecteerde accountants en andere financieel adviseurs die hard werken en die zich met veel enthousiasme inzetten voor hun klanten. We kennen een verassend groot aantal van hen. Wanneer je dat wilt, dan sturen we je een lijst op met de goede accountants die wij kennen. Deze accountants zullen alles doen binnen hun mogelijkheden om hun klanten zo goed mogelijk te helpen om hun administratie in te richten, belastingen te besparen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

We kennen deze accountants als goede accountants, maar toch werken wij op een ander niveau. Door onze specialisatie in de elektrotechnische installatiebranche hebben we erg unieke manieren gevonden waarmee we elke ondernemer in de elektro branche kunnen helpen om kosten te besparen, belasting te besparen, hun interne organisatie goed neer te zetten, leukere klussen te krijgen en meer tijd over te houden voor het gezin.

Op geen enkele manier zullen we iets slechts zeggen over je huidige accountant of financieel adviseur. Maar wanneer je dezelfde dienst, met dezelfde kosten en dezelfde toewijding kunt krijgen waarbij je ten minste vier keer meer winst gaat maken en veel meer tijd over kunt houden voor je gezin en je dierbaren, dan ben je het aan jezelf verplicht om te onderzoeken en te begrijpen wat wij weten, kunnen en begrijpen over jou en jouw installatiebedrijf. Kennis die de meeste accountants niet hebben, waaronder waarschijnlijk jouw huidige accountant of financieel adviseur.

Onze investering in jou

Om je te helpen te ontdekken wat wij weten, kunnen en begrijpen over jou en jouw onderneming, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de manieren waarop we jou kunnen helpen. We begrijpen als geen ander dat wij eerst in jou moeten investeren, voordat we je kunnen vragen om in ons te investeren.

#1 Bibliotheek (GRATIS!)

Download onze belangrijkste artikelen uit de bibliotheek. We delen onze kennis in de bibliotheek. Met de artikelen, video’s, voorbeelden en hulpmiddelen kun je zelf gaan werken aan je onderneming. Voor de meeste onderdelen is geen registratie nodig.

Bibliotheek

#2 Regelmatig nieuwe berichten

We vernieuwen de artikelen in onze bibliotheek regelmatig. Wanneer je je inschrijft dan krijg je nieuwe artikelen automatisch opgestuurd en hoef je niet steeds te zoeken.

Meld je aan

#3 Webinars (GRATIS)

Onze webinars zijn online cursussen waarin we dieper op onderwerpen ingaan. Je kunt je inschrijven om een webinar live te volgen en vragen te stellen, maar je kunt ook oude webinars terugkijken. Klik hier voor een lijst van oude webinars.

Webinars

#4 Adviesgesprek (GRATIS)

Wanneer je er klaar voor bent dan kunnen we je in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs helpen om je probleem op te lossen. Je kunt dit gesprek eenvoudig online reserveren op een dag en tijd wanneer dat jou het beste past.

Kies je adviseur

#5 Luister naar onze podcast (GRATIS)

Podcast over ondernemerschap in de installatiesector, de ontwikkelingen in de branche en geeft inspiratie voor de doorontwikkeling van je installatiebedrijf.

Podcast

#6 Gebruik onze rekentool (GRATIS)

Door onze rekentool te gebruiken, kun je jouw cijfers vergelijken met die van collega e-installateurs. Behoor je tot de top 20% best presterende bedrijven in de branche?

Rekentool

#7 Doe mee aan onze workshops

In kleine groepen werken we samen met de deelnemers aan het verbeteren van de prestaties van hun onderneming.

#8 Elektrotechnisch Installatiebedrijf Winst Systeem

VANTHUL adviseert en begeleidt ondernemers en daagt ze uit het maximale uit de onderneming te halen. Heb jij vragen als: Hoe creëer ik de juiste balans tussen werk en gezin? Hoe zet ik de juiste mensen op de juiste plek? Wanneer kan ik stoppen met werken? Hoe plan ik mijn toekomst? Hoe regel ik de overname? enz. dan is dit het programma dat je zoekt.

Diensten