We maken gebruik van cookies

Accepteer

Installatiebedrijven

Wij zijn specialisten in de installatiebranche. Onze branchekennis in installatiebedrijven zorgt ervoor dat je jouw resultaten kunt meten aan de brancheresultaten én aan de top 20% best presterende installatiebedrijven.

Financiële vrijheid

Met onze rekentool kun je dit zelf snel bekijken. Het uiteindelijke doel: financiële vrijheid. Wat is financiële vrijheid? Dit is voor iedereen weer anders. Om meer te weten te komen over wat financiële vrijheid is kun je hier meer lezen.

Doe meer dan anderen

De snelste manier om financiële vrijheid te bereiken is door meer te bieden dan anderen. Dit lijkt wat vaag maar dit is eigenlijk heel concreet: doe elke dag net iets meer dan de concurrent, wees unieker in service, aanpak, presentatie en mensen zullen bereid zijn je meer te betalen dan een ander. Wanneer ze jou meer betalen, dan heb je een hogere winst en komt het doel van financiële vrijheid sneller in zicht! Hoe moet dat dan? Speciaal voor de installatiebranche hebben we een totaaloverzicht gemaakt van de strategische opties die je hebt, om zo goed mogelijk te presteren.

Strategiekaart voor ondernemers in de installatiebranche. Bekijken hoe u uw rendement kunt verbeteren door een heldere strategie te volgen.

Alles wat aandacht krijgt groeit

Wanneer je ervoor kiest om te gaan werken aan jouw bedrijf, dan zul je zien dat dit effect heeft. Alles wat aandacht heeft groeit. Om je zo goed mogelijk te helpen staat er op deze site heel veel gratis informatie. Wij vinden het namelijk ons doel om jouw leven ten goede te veranderen, ook als je ons nog niet kunt betalen!

Klik bijvoorbeeld hier voor een selectie aan weblogs speciaal voor de installatiebranche. De strategiekaart vind je hierboven. En wat denk je van de 10 tips om jouw resultaat op korte termijn te verbeteren? Wanneer je onze rekentool invult, dan zie je precies op welke onderdelen van jou resultaat je beter kunt scoren.

Strategiekaart en 10 tips om het resultaat te verbeteren

Laat jouw mailadres achter en ontvang 10 tips om de resultaten te verbeteren én onze strategiekaart voor de installatiebranche. Bovendien houden we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de branche.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het downloaden van en zullen niet (tenzij anders aangegeven) voor verdere doeleinden worden gebruikt. Bekijk hier de privacyverklaring.


Liever persoonlijk contact? Vul ons contactformulier in en je wordt gebeld voor een afspraak.

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je op de volgende manieren:

Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA

fiscaal advies

#1 We worden jouw accountant

De beste manier om te helpen jouw installatiebedrijf te laten groeien, is wanneer wij jullie accountant mogen zijn. We implementeren dan onze unieke InstallatieGroei aanpak & geven je de gereedschappen om de dromen waar te maken.

Vragenlijst

Fiscaal advies

#2 Gebruik onze rekentool

Door onze rekentool te gebruiken, kun je jouw cijfers vergelijken met die van collega installateurs. Behoor je tot de top 20% best presterende bedrijven in de branche?

Rekentool

Snelle scan voor installatie ondernemers

#3 Laat ons een Snelle Scan uitvoeren

Speciaal voor ondernemingen in de installatiebranche ontwikkelde wij een Snelle Scan, zonder dat het je veel tijd kost, geven we antwoord op belangrijke vragen over jouw onderneming.

Snelle Scan

Rendementsverbetering

#4 Lees het laatste nieuws uit de branche en onze blogs voor installatiebedrijven

Speciaal voor installatiebedrijven schrijven we wekelijks blogs met daarin gratis interessante informatie voor installatiebedrijven.

Lees blogs

fiscaal advies

#5 Plan vrijblijvend een 10 minuten gesprek in

Je kunt, uiteraard geheel vrijblijvend een 10 minuten gesprek met 1 van onze adviseurs inplannen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wellicht zijn er zaken waar je nu tegen aan loopt? Waar je graag advies over wilt hebben? enz. Plan een call in en we bellen je terug.

Kies je adviseur

#6 Luister naar onze ondernemers podcast voor de installatiebranche

Podcast over ondernemerschap in de installatiesector, de ontwikkelingen in de branche en geeft inspiratie voor de doorontwikkeling van je installatiebedrijf.

Podcast

Geld vrij maken installatiebedrijf

#7 Boek InstallatieGroei Webinar

Ben je benieuwd hoe je jouw installatie onderneming naar het volgende niveau kunt tillen? Welke stuurinformatie je daarbij nodig hebt (en snel zelf kunt inzien!)?

Eerst volgende Webinar:

  • 27 juni 19.30 uur; Hoe bereik je als ondernemer financiële vrijheid?

Meld je hier aan! 

Contact

Let op termijnen bij inbreng onderneming in bv

#8 Gratis bestanden en documenten

Regelmatig delen we bestanden en documenten met de ondernemers die het ondernemen gemakkelijker maken.

 

> Vb arbeidsovereenkomst voor bepaalde en onbepaalde tijd CAO metaal

Contact

Speciaal voor de installatiebranche: