We maken gebruik van cookies

Accepteer

Meer tijd voor installateurs door efficiënter werken

Om efficiënter te werken kunnen installateurs zoeken naar verbeteringen in hun werkprocessen. Een manier die veel goede ideeën oplevert is continue procesevaluatie. In ons webinar Meer tijd door efficiënter werken op donderdag 1 juni vanaf 9.30 uur bespreken we Continue Procesevaluatie voor het wegnemen van inefficiëntie, het optimaliseren van werkstromen en het stimuleren van innovatie. Hieronder bespreken we een aantal voordelen kort. Als je daar meer over wilt weten, maak dan vrijblijvend een online afspraak, dan bespreken we hoe standaardisatie voor jouw installatiebedrijf tijdwinst kan gaan opleveren.

Evalueer afgeronde projecten

Vraag feedback van je monteurs, evalueer samen de projectresultaten en pas verbeteringen toe op basis van de ervaringen in afgeronde projecten. Beoordeel de werkprocessen, vind de knelpunten en inefficiënties en verbeter die.

Inefficiëntie

Door het verloop van de taken, de gebruikte middelen en de tijdsbesteding regelmatig te beoordelen, vind je de knelpunten en waar er verspilling is in de werkprocessen. Met die inzichten neem je gerichte maatregelen om de productiviteit te verhogen.

Optimalisatie werkstromen

Het regelmatig managen van je werkstromen geeft je inzicht hoe je taken en processen beter kunt stroomlijnen, waar er kansen zijn om zaken te automatiseren en welke stappen te weinig waarde toevoegen of te veel tijd kosten. Op die manier ga je de doorlooptijd verkorten en de efficiëntie verhogen.  De werkprocessen worden vereenvoudigd en de productiviteit verhoogd.

Innovatie

Continue procesevaluatie stimuleert installatiebedrijven om te innoveren. Door hun processen regelmatig te evalueren en te verbeteren, ontdekken installateurs nieuwe manieren om projecten efficiënter en effectiever uit te voeren.

Meer weten over tijdwinst door efficiënter werken voor installateurs? Kijk op onze POWER-webinar pagina’s om (de video van) ons webinar te volgen of download een van onze werkboeken.

 

Share: