We maken gebruik van cookies

Accepteer

Wij zijn genomineerd voor de Exact Cloud award!

Om u beter te kunnen ondersteunen in het groeien van uw onderneming, hebben wij de afgelopen tijd flink geïnvesteerd in het werken met Exact Online. Cloud software waarmee wij nóg beter met onze klanten kunnen samenwerken.

Wij hebben net als u graag de touwtjes in handen als het gaat om uw financiële administratie.  Daarom zijn wij extra trots om u te kunnen vertellen dat wij één van de slechts 15 genomineerde kantoren in Nederland voor de Exact Cloud Award zijn.
Dit is een verkiezing voor accountant- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar een hoger niveau sturen. Klik hier voor meer informatie over deze award.

Stem op ons, win en doneer!
Heeft u ook graag de handen aan het stuur in de cloud? Stem dan snel en maak kans op een rondvlucht met het historisch vliegtuig de Dutch Dakota met twee personen!
Daarnaast doneren wij voor de eerste 500 stemmers € 1,- per stem aan Stichting Hoogvliegers om zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur in de cloud te geven!

Op 18 augustus maken wij de winnaar bekend!

Wilt u meer weten over hoe wij met u kunnen samenwerken in de cloud met Exact?

Neem dan contact met ons op.

Share: