We maken gebruik van cookies

Accepteer

ManagementKompasSysteem (MKS)

ManagementKompas de oplossing voor betrouwbare managementrapportages

In de uitdagende wereld van vandaag is het belangrijk om over betrouwbare en relevante managementinformatie te beschikken. Onze oplossing voor managementinformatie heet ManagementKompas. Veel managementrapportage processen zijn tijdrovend, waardoor informatie te laat beschikbaar is, waardoor de verkeerde besluiten genomen worden. Wij richten de rapportageprocessen efficiënt in en nemen de verantwoordelijkheid voor het tijdig opleveren van de informatie.

De kosten die u hiermee bespaart, kunt u direct inzetten bij het doorontwikkelen van uw producten of diensten. Wij investeren veel in automatisering van de managementrapportages waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Het is moeilijk om talentvolle controllers en financieel managers te vinden en te behouden, bij veel middelgrote organisaties zijn de doorgroeimogelijkheden beperkt. Wij beschikken over goede controllers en financieel managers, omdat wij onze medewerkers inzetten voor meerdere klanten en veel doorgroeimogelijkheden bieden.

ManagementKompas is de oplossing voor ondernemers en managers die:

  • het managementrapportage proces willen vereenvoudigen en versnellen, zodat relevante informatie tijdig bij de juiste persoon komt;
  • willen besparen op de kosten van de financiële afdeling;
  • willen werken met de laatste data analyse technieken;
  • betere grip op de kosten;
  • actuele sturingsinformatie;
  • hogere winst;
  • altijd de beschikking willen hebben over talentvolle en vaardige controllers en financieel managers.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Gerard van ’t Hul of telefonisch op 0297-23 17 17.

ManagementKompas is onderdeel van de Outsourcing & Compliance oplossingen van Van ’t Hul Accountants. Van ’t Hul accounts is gevestigd op de volgende locaties:

Van ’t Hul Accountant Amsterdam
Van ’t Hul Accountants Wilnis
Van ’t Hul Accountants Woerden

Share: