NIEUW! POWER-Groep voor E-Installateurs

Nieuw! POWER-Groep voor E-Installateurs

We hebben inmiddels drie jaar succes met ons POWER-programma voor E-Installateurs. We begeleiden ondernemers om hun bedrijf maximaal te laten profiteren van de Energietransitie.

Gemiddeld stijgt de winst bij onze E-Installateurs met ruim 200%, de omzet met ruim 20% en kan de eigenaar een dag minder in de week gaan werken. Dat vraagt van beide partijen een intensieve samenwerking en het is niet goedkoop. Maar betaalt zichzelf in veelvoud terug. Niet alleen in geld. Maar ook in werkplezier, respect voor je organisatie en meer tijd voor jezelf.

Tot op heden boden we alleen een intensief maatwerk programma aan. Met persoonlijke begeleiding en coaching om stap voor stap de afgesproken doelstellingen te behalen. Maar we hebben nu een interessant idee om meer E-Installateurs van POWER te laten profiteren.

POWER-Groep

We willen iets nieuws doen met ons POWER-programma. We zien bij onze bestaande klanten dat onderdelen van ons POWER-programma bij iedereen vergelijkbare resultaten opleveren. Dat bracht ons op de gedachte om POWER-Groep aan te gaan bieden.

POWER-Groep is ontwikkeld voor acht ambitieuze E-Installateurs die de kansen van de energietransitie willen benutten, maar daar hulp en ondersteuning bij nodig hebben. Met die acht ondernemers gaan we het complete POWER-programma doen. In de groep bespreken we het algemene deel van het programma. Aangevuld met individuele coaching en begeleiding voor de onderwerpen die specifiek voor jouw onderneming nodig zijn. Het beste van POWER, maar voor de helft van de prijs.

Ambitieuze E-Installateurs

POWER werkt optimaal voor E-Installateurs met een omzet tussen € 1,5 en 7 mio. Waarvan de administratieve processen goed op orde zijn en de ondernemer zijn bedrijf naar een volgend, hoger niveau wil brengen. De groep gaat bestaan uit gelijkgestemden, waarvan de werkgebieden niet overlappen waardoor we zonder reserve met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Interesse?

POWER is een echte versneller geweest om de ambities van onze E-Installateurs te realiseren. Het werkt ook voor jouw organisatie. Gegarandeerd! Wanneer jij jouw deel van de afspraken nakomt, dan garanderen wij dat je de investering minstens 4x gaat terugverdienen. Als dat niet lukt, dan hoef je ons niet te betalen.

Stuur een e-mail naar gerd@vanthul.nl of bel/stuur een WhatsApp naar 0297-231717

Share: