We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER-Strategiekaart Energietransitie voor installateurs

Voor ons POWER-programma voor Installateurs hebben we een strategiekaart gemaakt die zich richt op vier overkoepelende doelen: Vergroot/Verbeter je klantenbestand; Vergroot je capaciteit; Verbeter je kasstroom en Verbeter je winst. Alle vier essentieel om je bedrijf stap voor stap in vorm te krijgen voor de energietransitie. Bij die vier doelen hebben we een alfabetisch overzicht van de activiteiten toegevoegd die je kunt inzetten om die doelen te realiseren.

In het gratis POWER-webinar Ondernemen, Grip op de Energietransitie op 16 november behandelen we de onderdelen nieuwe- en bestaande klanten, de gemiddelde projectwaarde en hoe je de share of wallet bij je klanten kunt verbeteren. Meer informatie en een inschrijfformulier vind je hier.

Elke dag een nieuw idee om je organisatie te verbeteren

We hebben de strategiekaart op A0 laten printen – 118,8 x 84 centimeter. Die hangt bij onze POWER Installateurs in hun kantoor om ze te inspireren om elke dag met een nieuw idee aan de slag te kunnen om hun onderneming te verbeteren. Zonder dat het ze meer tijd kost.

Gratis Strategiekaart ontvangen?

Stuur een e-mail naar marketing@vanthul.nl met je contactgegevens en in het onderwerp Strategiekaart, dan sturen wij je een geplastificeerd exemplaar op A0 formaat toe.

Share: