We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER Strategiekaart voor E-Installateurs

POWER Strategiekaart voor Installateurs

De basis voor ons POWER-programma voor installateurs is onze Strategiekaart. Die bestaat – net als POWER – uit vier kwadranten. Vergroot het klantenbestand door meer leads te genereren en converteren om nieuwe klanten te werven. Zorg dat je de goede bestaande klanten behoud en zowel de gemiddelde projectwaarde als het aantal projecten per klant, per jaar optimaliseert. Daarmee verbeter je de winst die nodig is om te investeren voor de energietransitie. Daarvoor moet je ook je capaciteit vergroten. Je mensen doorontwikkelen en zorgen voor de instructies en systemen die je capaciteit optimaliseren. Niet harder, maar beter werken. Tenslotte gaan we dieper in op je kasstroom. Minder onderhanden werk en minder uitstaande debiteuren helpen je kasstroom vooruit.

Praktische handvatten en tips

We hebben de strategiekaart op A0 laten printen – 118,8 x 84 centimeter. Dat enorme formaat is nodig om alle praktische tips te kunnen lezen die we bij elk onderdeel van de strategiekaart alfabetisch hebben toegevoegd. Die hangt bij onze POWER E-Installateurs in hun kantoor om ze te inspireren om elke dag met een nieuw idee aan de slag te kunnen om hun onderneming te verbeteren. Zonder dat het ze meer tijd kost.

Gratis Strategiekaart ontvangen?

Stuur een email naar marketing@vanthul.nl met je contactgegevens, dan sturen wij je een geplastificeerd exemplaar op A0 formaat toe.

Share: