We maken gebruik van cookies

Accepteer

Online boekhouding: een en al gemak voor jouw onderneming.

Boekhouding gaat bij de meeste ondernemingen inmiddels digitaal. Zowel eenmanszaken als MKB-ondernemingen en multinationals kiezen voor online boekhouden. De verwerking is sneller en daarmee goedkoper. Koppelingen met jouw voorraadbeheer en overige administratie zorgen daarbij voor nog meer efficiency.

Wat past het best bij jouw onderneming?

Welke wijze van boekhouden het best past bij jouw installatiebedrijf, bespreken we graag met jou. Op het gebied van jouw administratie zijn er binnen ons accountantskantoor enkele verschillende opties:

Meer ruimte voor advies door online boekhouding

Online boekhouding is zowel voor jouw elektrotechnische installatiebedrijf als onze accountants efficiënter dan de traditionele papieren boekhouding. Hierdoor is er meer tijd om jou (als installateur) te adviseren op ondernemersvlak.

Online boekhoudprogramma’s

Als installateur heb je de keuze uit vele online boekhoudprogramma’s. De keuze is lastig te maken, voor jou lijken ze vaak inwisselbaar. Daarom adviseren wij je graag op basis van eisen voor jouw onderneming, rekening houdend met toekomstplannen. Ons kantoor werkt met software van:

Neem contact op om de mogelijkheden van de online boekhoudprogramma’s te bespreken.

Altijd en overal boekhouden met apps

Nog efficiënter boekhouden doe je met een boekhoud-app. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie, mits je verbinding hebt met internet. Snel een bonnetje of factuur scannen en inboeken, of controleren welke facturen nog openstaan, je hoeft er niet voor op kantoor te zijn. Voor veel online boekhoudprogramma’s is een app beschikbaar.

Minder papierwerk, beter inzicht

Met online boekhouden bespaar je papierwerk, heb je meer overzicht en creëer je beter inzicht in de financiële situatie. Heb je vragen of wil je weten hoe je echt optimaal profiteert van de voordelen van online boekhouden, bel ons of maak een afspraak.

Afspraak maken