POWER-INTEGRAAL voor ondernemers

Wil je profiteren van de kansen die de toekomst biedt voor jouw bedrijf? Wil je als ondernemer volop de kansen pakken, dan moet je daar nu op anticiperen. Of laat je die kansen over aan je collega’s?

We hebben de POWER-modules ontwikkeld om ondernemers te helpen om hun bedrijf in korte tijd te transformeren naar een 2.0 versie van zichzelf. In topvorm voor de toekomst.

POWER-INTEGRAAL
In dit full service POWER-programma begeleiden we ondernemers achttien maanden lang persoonlijk met een maatwerkprogramma om hun onderneming naar een topvorm voor de toekomst te transformeren. Daarvoor gebruiken we POWER-SCAN en POWER-KICKSTART als uitgangspunt voor een benadering die helemaal is toegesneden op jouw organisatie. We begeleiden je persoonlijk om binnen anderhalf jaar alle doelstellingen die we op basis van de scan en de kickstart hebben vastgesteld te realiseren.  We helpen je bijsturen als de KPI’s zich niet ontwikkelen zoals we willen. De verbeteringen zijn vrijwel meteen meetbaar en voelbaar. Voor je organisatie en je privéleven. Het ondernemen wordt een stuk leuker en rendabeler. Met meer tijd en ruimte om daar privé van te genieten. Terwijl je omzet minstens 20% groeit en je winst gemiddeld zelfs 400%!

GARANTIE
POWER-INTEGRAAL is niet goedkoop. Het is ook geen eenmalig advies waarvan je zelf moet uitzoeken hoe je dat aan de praat krijgt. We helpen en begeleiden je stap voor stap om je doelen te realiseren. Dat is maatwerk met een gegarandeerd resultaat. Is het de investering en tijd en geld waard? Wij weten dat zeker, omdat we het voor andere ondernemers keihard zien werken. Om je te helpen beslissen, hebben we daarom onze garantieregeling ontwikkeld:

We gaan samen met POWER-INTEGRAAL aan de slag, met hele duidelijke doelen en meetpunten. Die doelen bepaal je realistisch op basis van de uitkomsten van de POWER-SCAN. Wanneer jij jouw deel van de afspraken nakomt, dan garanderen wij dat je de investeringen in POWER minstens 4x gaat terugverdienen. Als ons dat niet lukt, dan hoef je ons niet te betalen.

GEEN VERRASSINGEN
De kosten van POWER-INTEGRAAL voor jouw onderneming stellen we vast op basis van ons kennismakingsgesprek. Inbegrepen in de investering zijn:

  • Een realistisch maatwerkplan om je bedrijf te transformeren voor de Energietransitie
  • Heldere KPI’s in een maatwerk dashboard om te monitoren en bij te sturen
  • Minstens 20% omzetgroei
  • Verdubbeling van de winst
  • Altijd persoonlijk en advies op maat
  • Direct contact met jouw persoonlijke adviseur
  • Altijd binnen 48 uur reactie op jullie verzoeken
Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek over wat ons POWER-programma voor jouw bedrijf kan opleveren? Deel je contactgegevens hieronder en we maken snel een afspraak voor een online kennismaking.
Bedankt!