We maken gebruik van cookies

Accepteer

Next Level Ondernemen in de IT - Van ’t Hul snapt ons

Wim Martens

We weten uit ervaring dat mensen aannemen voor de administratieve processen niet werkt. Je bent te veel tijd kwijt om ze aan te sturen. Het is fijn dat ons team bij VtH goed begrijpt hoe ons model in elkaar steekt. Hierdoor kunnen ze ons gevraagd en ongevraagd adviseren. Het hele proces verloopt automatisch, alleen de uitzonderingen komen bij ons op tafel.

Van ’t Hul verzorgt alle administratieve processen voor twizt

Tegenwoordig kunnen IT-bedrijven toe met minder overhead, omdat de werknemers professionals zijn die minder ondersteuning nodig hebben. Hierdoor is er meer ruimte om te investeren in klanten, innovatie en eigen medewerkers.

De twizt organisatie is gebaseerd op Next Level Ondernemen. Dit betekent dat de ervaren consultants zichzelf grotendeels managen. Daarom heeft twizt geen managers, kantoor, HR en secretariaat. Directie draagt zorg voor commercie en operatie en faciliteert de consultants in hun zelfstandigheid en ondernemerschap. Administratieve processen zijn volledig uitbesteed aan Van ’t Hul.

Met zo min mogelijke bemoeienis

In de IT gaat het om vooruitkijken. Je moet niet alles zelf willen doen. We weten uit ervaring dat mensen aannemen voor de administratieve processen niet werkt. Je bent te veel tijd kwijt om ze aan te sturen. Daarom hebben we de verantwoordelijkheid voor alle administratieve processen overgedragen aan Van ’t Hul. Van de dagelijkse boekingen en betalingen, tot aan de rapportages en het jaarwerk is alles nu in één hand. Alles is bij, we hoeven ons geen zorgen te maken over de voortgang en kunnen ons concentreren op de eigen taken.

Ze snappen ons

We zijn zelf ervaren ondernemers die goed weten welke ratio’s we in de gaten moeten houden. Maar het is fijn dat ons team bij VtH goed begrijpt hoe ons model in elkaar steekt. Hierdoor kunnen ze ons gevraagd en ongevraagd adviseren. Het hele proces verloopt automatisch, alleen de uitzonderingen komen bij ons op tafel.

Schaalbaar

IT groeit snel, de manier waarop je de administratieve processen georganiseerd hebt moet in staat zijn om die groei te faciliteren. Daar is in onze afspraken met VtH rekening mee gehouden, ook in de financiele afspraken. We betalen een basisvergoeding upfront, plus een vergoeding per werknemer. Zo zijn en blijven we flexibel in de kosten en schalen onze administratieve processen probleemloos mee met onze groei.

Meer informatie over Next Level Ondernemen en twizt vind je  op www.twizt.nl

Op www.virtualcfo.nl vind je meer informatie over Virtual CFO en onze dienstverlening voor ICT-ondernemers.

Share: