We maken gebruik van cookies

Accepteer

Het organiseren van de bedrijfsovername van vader op zoon en dochter op een fiscaal zo gunstig mogelijke manier.

Daisy Vellekoop

Inzicht en structuur bij overname. Al langere tijd ‘volgden’ wij VANTHUL. Wij waren geïnteresseerd in een accountant die echt affiniteit heeft met de branche.

We hebben een aantal webinars gevolgd en zijn met elkaar in contact gekomen. Onze uitdaging; Het organiseren van de bedrijfsovername van vader op zoon en dochter op en fiscaal zo gunstig mogelijke manier.

Zowel Gerard, Gerd als Bob zijn meerdere keren bij ons op bezoek geweest. Het is erg prettig om op deze manier samen te werken. Inmiddels kennen zij ook ons bedrijf, ons als persoon enz. Omdat we een familiebedrijf zijn is dat erg prettig. Bovendien merk je dat VANTHUL ook familiebedrijf is.

VANTHUL heeft na de nodige gesprekken een compleet overname plan opgesteld en gepresenteerd. Dit hebben we met elkaar besproken en wordt nu door ze uitgevoerd. Dit is een meer jaren plan omdat het natuurlijk niet van de 1 op de andere dag geregeld is. Maar het is fijn voor ons allemaal dat we nu duidelijkheid hebben over hoe de toekomst eruit komt te zien.

Door de prettige samenwerking was het voor ons een kleine stap om ook onze administratie over te zetten naar VANTHUL en zijn zij inmiddels ook verantwoordelijk voor de jaarrekening enz. Wij zijn erg tevreden over deze samenwerking en zijn blij dat we deze stap genomen hebben. Eerlijk, daar zagen we behoorlijk tegenop; Waar begin je? En het kost waarschijnlijk veel tijd en geld. Maar, nu een paar maanden later valt het reuze mee en de rust die het ons geeft over onze toekomst is onbetaalbaar.

V&R Techniek – Monster

Share: