Rekentool-Beurs

Welkom bij de rekentool van VANTHUL accountants. Middels deze tool geven we je graag meer inzicht in jouw prestatie ten opzichte van andere bedrijven in de installatiebeurs. Met deze inzichten helpen wij jouw installatiebedrijf graag verder te verbeteren waar nodig.

Uiteraard worden de gegevens die je invult niet gedeeld met derden en worden deze pas gekoppeld aan je bedrijf wanneer je besluit jouw contactgegevens met ons te delen. Tot die tijd zullen wij jouw gegevens niet opslaan in de database. Voel je vrij om deze rekentool hiermee anoniem te gebruiken.

Bedankt voor het invullen van de rekentool. Met de gegevens die je ingevuld hebt, hebben wij een berekening kunnen maken en daar een cijfer aan gekoppeld in de rang van 0 tot 10. Dit cijfer laat zien hoe jou installatiebedrijf presteert ten opzichte van andere bedrijven uit de installatiebranche.

Wij duiken graag wat dieper in deze cijfers om je een beter advies te geven, uiteraard geheel vrijblijvend. Wanneer je onderstaande contactgegevens met ons deelt kunnen wij contact met je opnemen over het resultaat.

Hartelijk dank voor uw inzending