We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gratis online training voor ondernemers in de installatiebranche

Bedankt voor jouw bezoek aan deze pagina! De eerste stap is gezet en nu gaan we graag samen verder. Wanneer je de webinar gemist hebt, kun je deze hier terugkijken of wellicht delen met iemand. Heb je vragen of opmerkingen, bel of mail me gerust! 0297 172323 of support@vanthul.nl

Tijdens de webinar is uitgebreid ingegaan over hoe de waarde van een onderneming bepaald kan worden. De prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt. Zo merkte een collega van mij bij een opmerking van een mogelijke koper van de onderneming van een van mijn klanten. Maar wat is nou eigenlijk de waarde van je elektrotechnische installatiebedrijf? Is dat niet wat de gek ervoor geeft? Kan ik zelf invloed uitoefenen op de uitkomst van die waarde en hoe dan? Gemakkelijk is het misschien allemaal niet. Misschien zit je er aan te denken een bedrijf over te nemen? Denk je na over jouw bedrijfsopvolging of ben je gewoon benieuwd naar de hoe de waarde bepaald wordt? Gerard heeft tijdens deze webinar uitgebreid besproken hoe de waarde bepaald kan worden en wat voor een invloed dat voor jou kan hebben.

Misschien kon je er niet live bij zijn en/of wil je deze training graag delen met iemand? Dat kan nu!

 

Kijk de Webinar terug:

Wil je de training nog een keer terugkijken, of misschien delen met iemand? Bekijk dan hier de hele Webinar

Mastermind

Tijdens de webinar is de Mastermind gepresenteerd. Lijkt jouw dit interessant of wil je hier meer over weten, lees dan hier alles over deze inspirerende groep ondernemers.

 

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.