We maken gebruik van cookies

Accepteer

Webinars

Regelmatig organiseren wij een webinar over een actueel onderwerp voor ondernemers in de installatiebranche. Je kunt hiervoor gratis aanmelden, maar mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan is er ook een mogelijkheid om de webinar terug te kijken, zie hier de laatste webinars die wij georganiseerd hebben. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Webinars terugkijken:

Webinar #9

Geld verdienen in bijzondere tijden

Dat het een bijzondere tijd is, hoeven we je jou niet te vertellen. Gelukkig is er steeds meer versoepeling van de maatregelen. Ook lijkt het er op dat de coronacrisis niet direct negatieve invloed heeft op de installatiebranche. Maar het zal ongetwijfeld onzekerheid met zich mee gebracht hebben en ook niet is het nog zeker niet duidelijk hoe dit allemaal gaat ‘aflopen’

Webinar #9

Webinar #8

Voorkom stress in crisistijd

Minister-president Mark Rutte bevestigde dinsdag tijdens zijn persconferentie over de coronacrisis dat er een versoepeling komt voor het onderwijs, maar dat veel andere maatregelen tot 20 mei worden verlengd. Een grote kans dat dit ons daarom allemaal gaat raken. Daarom is het goed nu alvast na te denken over de risico’s die je loopt als ondernemer, en de bescherming die je daarvoor nu nog kan opbouwen. Ook als het nog goed gaat.

Webinar #8

Webinar #7

Kasstroom in tijden van crisis

Het zijn hele bijzondere tijden. Veel spanning en onzekerheid en niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Voor een flink aantal ondernemers komen er zware tijden, maar er worden ook al de nodige maatregelen getroffen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Uiteraard helpen wij ondernemers ook graag zoveel mogelijk waar kan en daarom hebben we een aantal diensten die meteen ingezet kunnen worden.

Webinar #7

Webinar #6

Wat is de waarde van jouw onderneming? 

De prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt. Zo merkte een collega van mij bij een opmerking van een mogelijke koper van de onderneming van een van mijn klanten. Maar wat is nou eigenlijk de waarde van je installatiebedrijf? Is dat niet wat de gek ervoor geeft?

WEBINAR #6

Webinar #5

Hoe ziet de ideale onderneming eruit? 

Iemand aannemen voor op kantoor of liever toch een monteur erbij? De werkbussen ’s avonds laten inpakken door de ‘vul ploeg’ of het de monteurs zelf laten doen? Wanneer factureren? Hoe beheer in mijn voorraadbeheer? enz. Vaak lopen de dingen zo, zoals ze lopen. Het is ‘ooit’ een keer zo ontstaan en daar zijn wel allemaal zo mee door gegaan en het gaat toch prima?

Webinar #5

Webinar #4

Hoe bepaal je je (nieuwe) uurtarief – december 2019

Hoe heb jij het uurtarief bepaalt? Vraag je dit omdat ‘concullega’s dit ook vragen? Dekt dit uurtarief de kosten? Is jouw uurtarief al jaren hetzelfde? Maar ook; hoe voer je deze nieuwe prijzen door zonder klanten te verliezen. Waar moet je op letten, enz. Tijdens deze Webinar vertellen we je alles over hoe je het beste uurtarief bepaalt. Hoe je dit onderbouwd en vervolgens doorvoert.

Webinar #4

Webinar #3

Alles over de nieuwe WAB – november 2019

Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

Webinar #3

Webinar #2

Fiscale eindejaarstips – oktober 2019

Het thema: “Fiscale eindejaarstips.” Wij delen graag onze kennis betreft dit onderwerp. Het einde van het jaar nadert en dat is een goede reden om ‘nog snel’ wat financiële zaken te regelen die voor extra voordeel zorgen. Met de tips die wij je gaan geven kun je zelf meteen aan de slag of wij kunnen je daar bij helpen.

Webinar #2

Webinar #1

Efficiënt(er) werken – september 2019 

Aan de hand van ons programma begeleidt VANTHUL ondernemers naar bij het efficiënt(er) werken. Meer tijd kwijt aan zaken die echt belangrijk zijn maar ook vooral; waar jij goed in bent! Maar hoe doe je dat? Tijdens deze training krijg je tal van tips en handvatten om hier mee aan de slag te gaan.

 

Webinar #1