We maken gebruik van cookies

Accepteer

Meer Tijd door Efficiënter Werken

Personeelstekort is een probleem waar de installatiebranche de komende jaren last van blijft houden. Dat heeft niet alleen effecten op de korte termijn, maar zit ook de ontwikkeling van de onderneming in de weg.

Er zijn volop kansen om de waarde van je onderneming op de (middel)lange termijn sterk te verbeteren. Door innovatie, kiezen voor betere klanten, specialisatie en meeliften op de energietransitie. Maar de tijd om daarover na te denken ontbreekt. Installateurs moeten al hun energie steken in de dagelijkse gang van zaken. Eigenlijk wordt het alleen maar drukker. Waar haal je de tijd vandaan? In het GRATIS webinar Meer tijd door Efficiënter werken laten we je dat zien.

Gratis POWER-webinar Meer tijd door Efficiënter werken

In ons POWER webinar Efficiënter werken deelt Gerd van ’t Hul zijn kennis en ervaring met andere installateurs.  Dat kost je maar één uur. Maar het webinar zit barstensvol met tips en goede ideeën die ervoor zorgen dat je de ruimte weer krijgt om aan je onderneming te werken én tijd overhoudt voor je privé.

Op donderdag 1 juni om 9:30 uur gaven we dit GRATIS webinar.

Het webinar behandelt vier belangrijke onderwerpen

  1. Procesoptimalisatie om verspilling te verminderen, downtime te minimaliseren en activiteiten te stroomlijnen door een visuele vastlegging van de processen te maken;
  2. Training en ontwikkeling om de productiviteit te verbeteren met nieuwe vaardigheden;
  3. Samenwerking en communicatie om beter en duidelijker communiceren waarmee fouten, faalkosten en herstelwerk worden voorkomen;
  4. Standaardisatie van werk om de meest efficiënte aanpak te vinden, de variaties in processen te beperken en de kwaliteit te verbeteren.

Investeer één uur in het verbeteren van je onderneming en kijk hieronder de video terug

 

Share: