VANTHUL als werkgever

VANTHUL is een advies en accountant kantoor in midden Nederland. Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je. Anders dan bij veel grote kantoren heerst er een informele sfeer, kunnen beslissingen snel genomen worden en wordt persoonlijke groei maximaal gestimuleerd. Ons team bestaat uit 7 personen in Nederland en een aantal collega’s in Suriname.

Arbeidsvoorwaarden

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden binnen VANTHUL zijn zonder twijfel de innovatieve omgeving waarin je werkzaam bent en de korte lijnen. We lopen voorop met automatisering en goede ideeën van alle collega’s krijgen aandacht. Verder krijg je natuurlijk een marktconform salaris en vrije dagen, vakantiegeld, pensioen etc. Op kantoor krijg je een moderne werkplek met de nieuwste software en apparatuur. En in het kader van je ontwikkeling bespreken we periodiek jouw ambities en de gezamenlijke acties die we moeten ondernemen ter realisatie daarvan.

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Om succesvol te kunnen functioneren moet je bij de besten in ons vakgebied horen. Je kennis moet up-to-date zijn. Enerzijds doe je dat zelf. Nieuwsgierigheid is tenslotte de beste bron voor ontwikkeling. Wij geven je alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en te testen. Anderzijds zijn er ruime mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. In overleg met jou bepalen wij wat voor jou de meeste relevante opleidingen zijn. Door de relatief kleine omvang van ons bedrijf en de manier waarop wij georganiseerd zijn, is er bij ons geen sprake van een hokjescultuur. Dat betekent dat er binnen de functies veel mogelijkheden voor ontwikkeling aanwezig zijn. En als jouw ambities en mogelijkheden verder reiken dan je bestaande functie, dan stimuleren wij interne doorgroei.

Sollicitatieprocedure

Je kan op verschillende manieren met ons in contact zijn gekomen. Heb je gesolliciteerd (op een vacature of open), gevraagd naar stage- of afstudeermogelijkheden of ben je door ons benaderd. Wat er daarna gebeurt, is niet te beschrijven in een standaard procedure. Het is teveel afhankelijk van jou en de rol waar wij met elkaar over gaan praten. Wat kunnen wij er wel over zeggen: Je praat met verschillende mensen, meestal verspreid over twee of drie gesprekken en wij houden de snelheid er goed in. Het allerbelangrijkste is dat je in elke fase weet waar je aan toe bent, wat je kunt verwachten en daar zorgen wij voor.

Vacatures

Bel of mail bij vragen en/of interesse naar ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 297 231 717, email via info@vanthul.nl.

Open sollicitatie

Wij zijn blij met open sollicitaties! Dus als jij nieuwsgierig bent en denkt dat je iets aan onze organisatie toe kunt voegen, laat het weten. Bel met ons voor afstemming of stuur ons een mail met daarin het antwoord op de vraag waarom jij denkt dat je bij ons past. Als wij niet direct mogelijkheden voor je hebben, dan kunnen wij je gegevens opnemen in onze talenten database. Dat betekent dat je met voorrang wordt geïnformeerd over nieuwe vacatures en ontwikkelingen.

Stage/afstudeermogelijkheden

Wil je in het kader van je opleiding ervaring opdoen, laat het ons weten. Een goede stage of afstudeerperiode werkt volgens ons in ieders voordeel. In de praktijk blijkt dat jonge mensen met nieuwe inzichten echt iets toe kunnen voegen. Bel met ons voor afstemming of stuur ons een mail met daarin het antwoord op de vraag waarom jij denkt dat je bij ons past.

Contactpersoon

Voor sollicitatie, stage/afstudeermogelijkheden of alle andere vragen die er bij je op kunnen komen over werk bij VANTHUL neem je contact op met Wendy Bijl. Zij begeleidt je naar de juiste mensen en/of geeft antwoord op je vragen. Wendy is telefonisch bereikbaar op  0297-231717, email via info@vanthul.nl en als je, rekening houdend met je huidige baan, liever buiten kantoortijden belt, dan kan dat natuurlijk ook.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar Wendy Bijl.