VANTHUL als werkgever

VANTHUL is een advies en accountant kantoor in midden Nederland. Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je. Anders dan bij veel grote kantoren heerst er een informele sfeer, kunnen beslissingen snel genomen worden en wordt persoonlijke groei maximaal gestimuleerd. Ons team bestaat uit 7 personen in Nederland en één collega in Suriname.

Lekker werken op een fijne werkplek

De belangrijkste pluspunten om bij VANTHUL te solliciteren zijn zonder twijfel de innovatieve omgeving waarin je gaat werken en onze korte lijnen om met elkaar te overleggen. Ook plezierig is dat we voorop lopen met automatisering en dat goede ideeën van collega’s altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Natuurlijk krijg je een marktconform salaris en vrije dagen, vakantiegeld, pensioen etc. Op kantoor krijg je een moderne werkplek met de nieuwste software en apparatuur. En in het kader van je ontwikkeling bespreken we regelmatig jouw ambities en de gezamenlijke acties die we gaan inzetten om die te realiseren.

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Om succesvol bij ons te functioneren moet je bij de besten in ons vakgebied (gaan) horen. Je kennis moet up-to-date zijn. Dat doe je voor een groot deel zelf. Nieuwsgierigheid is tenslotte de beste bron voor ontwikkeling. Wij geven je alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en te testen. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. In overleg bepalen wij samen wat voor jou de meeste relevante opleidingen zijn. Door de overzichtelijke omvang van ons bedrijf en de manier waarop wij georganiseerd zijn, is er bij ons geen sprake van een hokjescultuur. Dat betekent dat er binnen de verschillende functies veel mogelijkheden voor ontwikkeling zijn. En als jouw ambities en mogelijkheden verder reiken dan je bestaande functie, dan stimuleren wij interne doorgroei.

Sollicitatieprocedure

Wat er na je sollicitatie gebeurt, laat zich niet vangen in een standaard procedure. Dat is ook afhankelijk van jouw eigen ideeën over de functie. Wat kunnen wij er wel over zeggen? Je praat altijd met een paar verschillende collega’s, meestal verspreid over twee of drie gesprekken. Om een goede indruk van elkaar te krijgen en te proeven hoe het voelt bij ons. Wij houden de snelheid er overigens wel goed in. Als het klikt, zijn we er samen snel uit.  Het allerbelangrijkste is dat je in elke fase van de sollicitatieprocedure van ons hoort wat je van ons kunt verwachten. Daar zorgen wij voor.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn blij met open sollicitaties! Dus als jij nieuwsgierig bent en denkt dat je iets aan onze organisatie toe kunt voegen, laat het weten. Bel met ons om kennis te maken of stuur ons een mail waarom jij denkt dat je bij ons past. Als wij niet direct mogelijkheden voor je hebben, dan kunnen wij je gegevens opnemen in onze talentendatabase. Dan word je met voorrang geïnformeerd over nieuwe vacatures en ontwikkelingen als die bij jou passen.

Contactpersoon

Voor vragen die er bij je opkomen over werken bij VANTHUL neem je contact op met Wendy Bijl. Zij begeleidt je naar de juiste mensen of geeft zelf antwoord op je vragen. Wendy is telefonisch bereikbaar op  0297-231717 of stuur een email naar info@vanthul.nl.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar Wendy Bijl.