VANTHUL – Dé financieel adviseur voor de installatiebranche

Je zoekt een adviseur die thuis is in de installatiebranche en aan een half woord genoeg heeft. Een fiscalist die brede financiële kennis weet te verbinden met specialistische branchekennis. En een accountant met persoonlijke service, die proactief is en kennis heeft van de installatiebranche. Stop met zoeken: wij gaan graag met jou aan de slag!

Rekentool

Snelle scan

Strategische blauwdruk

Helder

Vooruitzien

Financiële vrijheid

Hoe gaan we te werk?

Als je van onze diensten gebruik wilt gaan maken, dan gaan we niet over één nacht ijs. Voor elke nieuwe klant nemen we uitgebreid de tijd. Om kennis te maken, om te inventariseren wat we voor jou en je elektro bedrijf kunnen betekenen en om een plan van aanpak op te stellen. Dit traject ziet er als volgt uit:

 1. Kennismaking
  We plannen een kennismaking in.
 2. Intake
  Jij vult een vragenlijst in om de exacte behoeften te bepalen.
 3. Advies
  Wij maken een strategische blauwdruk van de organisatie en komen deze presenteren. In deze blauwdruk staan aandachtspunten de uitdagingen en de kansen voor jouw bedrijf.
 4. Aan de slag
  We gaan voor je aan het werk. Nadat onze samenwerking van start is gegaan is er maandelijks een vast contactmoment om de resultaten en te bespreken.
 5. Face-to-face contact
  Buiten het maandelijkse contact ‘op afstand’ komen we een keer in de drie maanden bij je langs zodat we onze dienstverlening verder kunnen afstemmen en optimaliseren.

Van vragenlijst naar blauwdruk

Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst maken wij van jouw onderneming een strategische blauwdruk. Na het beantwoorden en het verzenden van de vragen gaan onze adviseurs aan de slag met het opmaken van jouw strategische blauwdruk. Zo bepalen we met elkaar waar je behoefte aan hebt en welke van onze diensten daar het beste bij passen.

Drie centrale thema’s

De vragenlijst is opgebouwd rondom drie centrale programma’s binnen de bedrijfsvoering waar je mogelijk behoefte aan kunt hebben: financiële zekerheid, ondernemingsgroei en financiële vrijheid. Welke deelvragen daarbij horen en welke onderdelen er nodig kunnen zijn om in de verschillende behoeften te voorzien lees je hieronder. We geven natuurlijk ook aan welke rol wij vervullen om het gewenste resultaat te behalen.

START VRAGENLIJST