We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dienst Financiële vrijheid

Wat kun je verwachten van: “Financiële vrijheid?”

Heb je behoefte aan:

  • Meer geld vrij door belastingbesparingen?
  • Gemoedsrust over de geldpositie?
  • Minder werkkapitaal noodzakelijk?
  • Rust op financieel gebied?
  • Financieel Inzicht en overzicht?
  • Betekenisvolle managementrapporten?
  • Goedkoper geld lenen?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Essentieel optimaal ondernemen

“Als de basis goed is…” Wij zorgen er voor dat je als ondernemer jaarlijks voldoet aan de wettelijke vereisten, zowel privé als zakelijk. Je kunt van ons continue fiscale optimalisatie verwachten en een proactieve besparingsstrategie.

B: Ideale ondernemingsstructuur

Hoe ziet jouw ideale ondernemingsstructuur eruit? Heb jij precies voor ogen hoe dit moet zijn? Of laat jij je inspireren door de dagelijkse gang van zaken? Dit onderdeel beschermt jou als ondernemer tegen ongewilde schuldeisers en zorgt voor risicoverlaging bij onverwachte gebeurtenissen. Bovendien bekijken we of en zo ja bij welke structuurwijzigingen je belasting kunt besparen. Wij regelen de fiscale inrichting en voeren gesprekken met de Belastingdienst en andere instellingen om je belangen op dit gebied te behartigen.

C: Inzicht in administratie

VANTHUL houdt toezicht op jouw administratie en maakt elk kwartaal een financieel- en kasstroomoverzicht, zodat je precies weet hoe het bedrijf er voor staat. Hieruit voortvloeiend krijg je een jaarlijkse prognose of een rolling forecast. Onderdeel van het programma financiële zekerheid.

D: Proactieve besluitvorming

Samen met een adviseur worden er een aantal doelstellingen in de vorm van Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) opgesteld die als richtlijnen fungeren bij de werkzaamheden. Wij zorgen voor een real-time dashboard zodat je altijd kunt zien waar je staat en of de doelstellingen gehaald worden.

“Financiële vrijheid” in praktijk:

“Toen ik de 50 passeerde begon er ergens in mijn achterhoofd een stemmetje te spreken over ‘mijn toekomst’ – hoe zag ik die voor mij? Hoe lang wil ik nog doorgaan met de zaak? Wie gaat mij opvolgen? Wanneer kan ik stoppen? En wat heb ik nodig? Ik wist niet zo goed wat ik met deze vraag moest. Ik werk al ruim 15 jaar in volle tevredenheid samen met mijn boekhouder, maar ik had het idee dat ik deze vragen ergens anders neer moest leggen. Ik heb gesproken met andere ondernemers en vrienden gevraagd. 1 ondernemer tipte me over VANTHUL. Ik had er nog niet van gehoord, maar zij bleken dus expert in de branche. Voor mij een groot voordeel.

Na een uitgebreide kennismaking – geheel vrijblijvend zoals zij aangaven – heb ik besloten om er voor te gaan. Samen stippelen we nu mijn toekomst verder uit. We hebben doelen gesteld en ik weet nu precies wat ik moet doen. Dat geeft mij een enorme rust! Mijn boekhouder doet uiteraard nog gewoon mijn boekhouding naar volle tevredenheid, maar VANTHUL heeft mijn zorgen over de toekomst bij mij weggenomen.”

Interesse ?

Heb je behoefte aan “Financiële vrijheid” voor jouw onderneming? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag met ons programma ‘Financiële vrijheid’. Ben je er nog niet zeker van wat het beste bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier…

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

 

Terug naar onze diensten. 

Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA