We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dienst Meer vrijheid

Wat kun je verwachten van: “Meer vrijheid?”

Heb je behoefte aan:

  • Een effectiever leiderschapsteam?
  • Meer vertrouwen?
  • Zekerheid en continuïteit?
  • Vervroegd pensioen?
  • Gemoedsrust?
  • Het kunnen nemen van betere beslissingen?
  • Financiële onafhankelijkheid?
  • Soepele vermogensoverdracht?
  • Besparingen op erf en schenkbelasting?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Leiderschapsontwikkeling
Elke ondernemer heeft verschillende leiderschapskwaliteiten in zich, uiteraard in uiteenlopende mate. Het is van belang om die kwaliteiten op de juiste manier te ontwikkelen. En om te leren herkennen in welke situatie een bepaalde leiderschapsstijl toegepast moet worden. We gaan met elkaar aan de slag en bieden coaching voor het leiderschapsteam. We werken aan een verbeterde focus en probleemoplossing en we organiseren inspirerende ronde-tafelsessies.

B: Bedrijfsopvolging
Door een goede en tijdige voorbereiding kun je belastingheffing voorkomen. Omdat jij als ondernemer de plannen hebt om te stoppen en het bedrijf over te dragen, ontwikkelen we een plan om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Daarnaast stellen we een exit strategie voor op. Door een goede voorbereiding zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk belasting voor de overdracht van het (ondernemings)vermogen hoeft te betalen. Ook stellen we een complete bonus- en beloningsregeling voor het team op.

C: Pensioen zeker stellen
Jouw pensioenplannen zijn van groot belang: wat wil je nog doen? Hoeveel vermogen heb je hiervoor nodig? En op welke manier spaar je dit bij elkaar? Ook de overdracht van jouw bedrijf kan daarbij van belang zijn. Wanneer bereid jij je hier op voor? Samen stellen we de doelen en maken we een planning van de levensfasen. Aan de hand van een persoonlijk financieel plan gaan we aan de slag met de voorbereiding op je pensioen. We werken daarnaast aan de vermogensopbouw voor een goed pensioen.

D: Nalatenschap
Wat blijft er bij overlijden achter voor de nabestaanden? Wij beheren het estate planning proces, implementeren het familieplan en zorgen voor een familiestatuut. Allemaal zaken waarvan je weet dat ze geregeld moeten worden, maar die waarschijnlijk zijn blijven liggen omdat je genoeg andere of leukere dingen te doen hebt.

Heb je behoefte aan meer vrijheid? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan wij graag voor je aan de slag met het programma ‘Meer vrijheid’. Ben je er nog niet zeker van wat precies bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven.

“Meer vrijheid” in praktijk:

“Toen ik de 50 passeerde begon er ergens in mijn achterhoofd een stemmetje te spreken over ‘mijn toekomst’ – hoe zag ik die voor mij? Hoe lang wil ik nog doorgaan met de zaak? Wie gaat mij opvolgen? Wanneer kan ik stoppen? En wat heb ik nodig? Ik wist niet zo goed wat ik met deze vraag moest. Ik werk al ruim 15 jaar in volle tevredenheid samen met mijn boekhouder, maar ik had het idee dat ik deze vragen ergens anders neer moest leggen. Ik heb gesproken met andere ondernemers en vrienden gevraagd. 1 ondernemer tipte me over VANTHUL. Ik had er nog niet van gehoord, maar zij bleken dus expert in de branche. Voor mij een groot voordeel.

Na een uitgebreide kennismaking – geheel vrijblijvend zoals zij aangaven – heb ik besloten om er voor te gaan. Samen stippelen we nu mijn toekomst verder uit. We hebben doelen gesteld en ik weet nu precies wat ik moet doen. Dat geeft mij een enorme rust! Mijn boekhouder doet uiteraard nog gewoon mijn boekhouding naar volle tevredenheid, maar VANTHUL heeft mijn zorgen over de toekomst bij mij weggenomen.”

Interesse ?

Heb je behoefte aan “Meer vrijheid” voor jouw onderneming? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag met ons programma ‘Meer vrijheid’. Ben je er nog niet zeker van wat het beste bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier…

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

 

Terug naar onze diensten.