We maken gebruik van cookies

Accepteer

Geld verdienen in bijzondere tijden

Dat het een bijzondere tijd is, hoeven we je jou niet te vertellen. Gelukkig is er steeds meer versoepeling van de maatregelen.

Ook lijkt het er op dat de coronacrisis niet direct negatieve invloed heeft op de installatiebranche. Maar het zal ongetwijfeld onzekerheid met zich mee gebracht hebben en ook is het nog zeker niet duidelijk hoe dit allemaal gaat ‘aflopen.’ Het CPB komt namelijk met een heftige voorspelling: Het bruto binnenlands product (bbp) zal in 2020 een ongekende daling van 6 procent doormaken en de werkloosheid zal verdubbelen. Dat is nogal een voorspelling. Of dit ook ook zo zal zijn, zal later blijken, maar dat COVID ’19 invloed heeft op onze economie is een feit. De groei waar we in zaten lijkt al niet meer zo vanzelfsprekend en er is veel onzekerheid over de toekomst. Hoe ga je hier als ondernemer mee om?

Geld verdienen in bijzondere tijden, daar gaat deze webinar over. Hoe kun jij als ondernemer doorgaan met waar jij goed in bent. Hoe kun jij je werk behouden en geld verdienen. In deze webinar van ongeveer 45 minuten vertelt Gerd je hoe je dit het beste kunt doen, krijg je handige tips en bruikbare handvatten.

Tijdens deze Webinar is uiteraard ook mogelijk om direct vragen te stellen of met ons te sparren. Lijkt je dit leuk? Meld je dat geheel vrijblijvend en gratis aan en doe donderdag 25 juni mee aan deze Webinar.

Meld je aan!

 

Share: