We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerd van ’t Hul

Gerd van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Sinds een schoolproject ben ik geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van bedrijven. Hoe kan het dat de ene bedrijf het zo veel beter doet dan hetzelfde bedrijf, terwijl ze actief zijn in dezelfde branche en te maken hebben met dezelfde omstandigheden? Ik heb mij gespecialiseerd in het zoeken van het antwoord op bovenstaande vraag, met 1 doel: er alles uithalen wat er in zit. Vanuit financieel perspectief is het hoogst haalbare financiële vrijheid. De komende jaren wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met het bereiken van financiële vrijheid. Het is elke dag heel mooi en bijzonder om samen met je vader en broer te bouwen aan onze onderneming. Op het persoonlijke vlak heb ik samen met Karlijn twee dochters van 1 en 3 jaren oud.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

SPARREN MET GERD

Meer artikelen door Gerd van 't Hul

Structureren van onderneming | VANTHUL

Wil jij dat jouw installatiebedrijf groeit en nog meer omzet draait? Dan is het structureren van de onderneming belangrijk belangrijk voor de groei. Want voordat je het weet groeit jouw bedrijf je boven het hoofd. En met een goede structurering verdien je meer met minder uur werken. VANTHUL helpt jou graag bij het structureren van jouw onderneming.

> Lees verder

Zo kun je zorgeloos ondernemen | VANTHUL

Waarom ben jij ondernemer geworden? Misschien wel omdat het je meer vrijheid gaf, omdat je het een leuke uitdaging vond of omdat je goed bent in mensen aansturen. Maar ondernemen levert je vast ook weleens moeilijkheden op. Wij vertellen hoe je zorgeloos kunt ondernemen, zodat je weer kunt genieten van je bedrijf.

> Lees verder