We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerd van ’t Hul

Gerd van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Sinds een schoolproject ben ik geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van bedrijven. Hoe kan het dat de ene bedrijf het zo veel beter doet dan hetzelfde bedrijf, terwijl ze actief zijn in dezelfde branche en te maken hebben met dezelfde omstandigheden? Ik heb mij gespecialiseerd in het zoeken van het antwoord op bovenstaande vraag, met 1 doel: er alles uithalen wat er in zit. Vanuit financieel perspectief is het hoogst haalbare financiële vrijheid. De komende jaren wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met het bereiken van financiële vrijheid. Het is elke dag heel mooi en bijzonder om samen met je vader en broer te bouwen aan onze onderneming. Op het persoonlijke vlak heb ik samen met Karlijn twee dochters van 1 en 3 jaren oud.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

SPARREN MET GERD

Meer artikelen door Gerd van 't Hul

Inspelen op de coronacrisis

5 tips om slim in te spelen op de coronacrisis

Als ondernemer in de installatiebranche heb je het in deze tijd niet makkelijk. Je kunt bepaald werk tijdelijk niet uitvoeren, klussen gaan niet door of opdrachten worden uitgesteld. Dat terwijl je wel je omzet op peil wilt houden, zodat je bedrijf blijft draaien. Hoe speel je daar slim op in? Met deze 5 tips kom je de crisis goed door.

> Lees verder

Meer controle op bouwplaatsen

Bouwplaatsen moeten beter worden gecontroleerd op de naleving van maatregelen tegen het nieuwe coronavirus. Dat vindt vakbond FNV, die stelt dat veel bouwvakkers nu nog onmogelijk aan protocollen voor veilig werk kunnen voldoen.

> Lees verder

Liquiditeitsproblemen door de coronacrisis

Wat te doen bij liquiditeitsproblemen door de coronacrisis?

Nu je omzet is gedaald door de coronacrisis, heb je waarschijnlijk moeite om je vaste lasten en andere rekeningen te betalen. Die zogenoemde liquiditeitsproblemen kunnen grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Hoe zorg je dat je in deze tijd toch voldoende liquide middelen hebt? Hieronder vind je 5 oplossingen.

> Lees verder