We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerd van ’t Hul

Gerd van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Sinds een schoolproject ben ik geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van bedrijven. Hoe kan het dat de ene bedrijf het zo veel beter doet dan hetzelfde bedrijf, terwijl ze actief zijn in dezelfde branche en te maken hebben met dezelfde omstandigheden? Ik heb mij gespecialiseerd in het zoeken van het antwoord op bovenstaande vraag, met 1 doel: er alles uithalen wat er in zit. Vanuit financieel perspectief is het hoogst haalbare financiële vrijheid. De komende jaren wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met het bereiken van financiële vrijheid. Het is elke dag heel mooi en bijzonder om samen met je vader en broer te bouwen aan onze onderneming. Op het persoonlijke vlak heb ik samen met Karlijn twee dochters van 1 en 3 jaren oud.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

SPARREN MET GERD

Meer artikelen door Gerd van 't Hul

Gratis online training: donderdag 22 augustus

Donderdag 22 augustus, 16.00 uur organiseren wij weer een online training voor alle ondernemers in de installatiebranche. Het thema: financiële vrijheid voor ondernemers. Wij delen graag onze kennis betreft dit onderwerp en gaan aan de slag met ondernemers die dit ook willen. Aan de hand van ons FIVO programma begeleiden wij ondernemers naar meer inzicht in hun eigen kostprijs en uurtarief. Een betere balans tussen werk en privé met als uiteindelijke doel: meer financiële vrijheid.

 

 

> Lees verder

Strategisch bedrijfsadvies

Als ondernemer sta je vaak voor grote uitdagingen. Je moet continu anticiperen op ontwikkelingen in een steeds complexere wereld. Elke dag moet je ingewikkelde keuzes maken. Maar wie helpt jou daarbij? Wie geeft jou advies? Het is altijd goed om een sparringpartner te hebben. Van ‘T Hul is die sparringpartner. Bij ons kun je terecht voor strategisch bedrijfsadvies. Wij luisteren naar jou en helpen je via analyse, informatie en advies om het maximale uit je bedrijf te halen.

> Lees verder

Zo regel je het vermogensbeheer van je installatiebedrijf

Vermogensbeheer installatiebedrijf; denk jij weleens na over je vermogen? Bijvoorbeeld over hoe je er het meeste uithaalt en of je buffer wel groot genoeg is om tegenslagen op te vangen? Want niet alleen jij als persoon, maar ook jouw bedrijf kan te maken krijgen met financiële tegenslagen. Bovendien wil je genoeg achter de hand hebben voor de toekomst, zoals wanneer je met pensioen gaat. Hier lees je alles over het vermogensbeheer van je installatiebedrijf.

> Lees verder

Hoe helpt accountant advies bij bedrijfsvoering? | VANTHUL

In dit blog lees je hoe accountant advies bij je bedrijfsvoering helpt. Natuurlijk ben je het liefst bezig met de dagelijkse werkzaamheden van je bedrijf. Toch komt er veel meer kijken bij ondernemer zijn, zoals de bedrijfsvoering. Houd je bijvoorbeeld rekening met alle verplichtingen voor je werknemers, zoals verzekeringen en pensioen? En geef je niet onnodig veel geld uit aan belastingen?

> Lees verder

Financiële vrijheid

Dit artikel gaat over GELD. Probeer eens het woord GELD te laten vallen tijdens een gemiddeld verjaardagsfeest en gesprekken om je heen zullen worden stopgezet om – al dan niet stiekem – mee te luisteren naar wat jij te vertellen hebt.

> Lees verder