We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerd van ’t Hul

Gerd van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Sinds een schoolproject ben ik geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van bedrijven. Hoe kan het dat de ene bedrijf het zo veel beter doet dan hetzelfde bedrijf, terwijl ze actief zijn in dezelfde branche en te maken hebben met dezelfde omstandigheden? Ik heb mij gespecialiseerd in het zoeken van het antwoord op bovenstaande vraag, met 1 doel: er alles uithalen wat er in zit. Vanuit financieel perspectief is het hoogst haalbare financiële vrijheid. De komende jaren wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met het bereiken van financiële vrijheid. Het is elke dag heel mooi en bijzonder om samen met je vader en broer te bouwen aan onze onderneming. Op het persoonlijke vlak heb ik samen met Karlijn twee dochters van 1 en 3 jaren oud.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

SPARREN MET GERD

Meer artikelen door Gerd van 't Hul

Omgaan met vergrijzing in de installatiebranche | VANTHUL

Er is sprake van vergrijzing in de installatiebranche. Zo is 17% van de werknemers 55 jaar of ouder. Zij gaan de komende jaren allemaal met pensioen. Tot die tijd wil je ze zo goed mogelijk blijven inzetten, bijvoorbeeld omdat je nu al met een personeelstekort kampt. Hoe ga je als ondernemer het beste om met vergrijzing van je personeel? Daar gaan we in dit blog uitgebreid op in.

> Lees verder

Gratis Webinar: donderdag 7 november

Donderdag 7 november, 16.00 uur organiseren wij weer een online training voor alle ondernemers in de installatiebranche. Dit keer zal het gaan over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Wellicht niet een onderwerp waar je als ondernemer meteen aan denkt, maar het is van groot belang om op de hoogte te zijn van de veranderingen die er aan gaan komen betreft de omgang met aanstaand medewerkers. Tijdens de Webinar geven wij alle ondernemers de informatie die je nodig hebt én handige tips om hier goed mee om te gaan.

 

> Lees verder