We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gratis Webinar: donderdag 7 november

Donderdag 7 november, 16.00 uur organiseren wij weer een online training voor alle ondernemers in de installatiebranche. Dit keer zal het gaan over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Wellicht niet een onderwerp waar je als ondernemer meteen aan denkt, maar het is van groot belang om op de hoogte te zijn van de veranderingen die er aan gaan komen betreft de omgang met aanstaand medewerkers. Tijdens de Webinar geven wij alle ondernemers de informatie die je nodig hebt én handige tips om hier goed mee om te gaan.

 

Meld je aan!

Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

Het doel van de WAB; Werknemers met een vast contract hebben vaak betere arbeidsvoorwaarden en meer rechten dan flexibele werknemers. De regering wil deze kloof tussen vaste contracten en flexibele contracten kleiner maken. Daarom krijgen oproepkrachten en payrollwerknemers meer zekerheid. Ook wordt het voor werkgevers aantrekkelijker om een vast contract aan te bieden.

 

Deze keer hebben we een gastspreker, namelijk Piet Hein van der Vleuten – advocaat bij Schyns advocaten. Hij kan ons alles vertellen over deze nieuwe wetgeving die een behoorlijke invloed kan hebben op jouw onderneming.

 

Ons doel is het leven van ondernemers en managementteams positief veranderen. We doen dit door te luisteren en hen via analyse, informatie en advies te helpen kansen en mogelijkheden volledig te benutten.

De webinar duurt ongeveer 45 minuten en kun je geheel vrijblijvend en kosteloos bekijken. Je bekijkt de webinar ook waar jij wilt, het enige dat je nodig hebt is een computer/laptop (met geluidskaart) zorg dat je systeemsoftware is bijgewerkt of een tablet of smartphone. Wat daarna volgt is een 1-op-1 videogesprek met onze adviseur en alle ondernemers of management team.

 

Meld je aan!

Lees ook de blog “Gevolgen WAB va. 1 januari 2020.

Share: