We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gegarandeerd resultaat en klaar voor de energietransitie

Om je als ondernemer te laten helpen bij de ontwikkeling van je bedrijf is nog niet zo gebruikelijk. Maar de winst in tijd en geld zorgt dat je eerder klaar bent voor de energietransitie. Gegarandeerd!

POWER-programma voor de elektro-installateur

Gegarandeerd resultaat en klaar voor de energietransitie

Elektro-installateurs zijn gewend om de technische ontwikkelingen bij te houden om steeds de beste oplossing voor hun opdrachtgevers te blijven leveren. Maar de energietransitie vraagt meer van het aanpassingsvermogen van ondernemers dan ooit eerder van ze gevraagd is. Ze staan niet alleen voor nieuwe technische uitdagingen, maar ook voor heel fundamentele beslissingen over klant- en marktsegmenten. Waar richt je je op? Met welke producten en diensten? Is je team daar klaar voor – moet er om- en bijgeschoold worden? Wat betekent het voor de organisatie van het werk? Hoeveel moet er geïnvesteerd worden? Waarin precies en hoe financier je dat? Wat gaat dat betekenen voor het rendement op korte en langere termijn? En nog veel meer ondernemersvragen die bij de elektrotechnische installatiebedrijven naar boven komen.

POWER voor elektro-installateurs

We hebben het POWER-programma ontwikkeld om snel en betrouwbaar antwoord te geven op alle vragen die jouw bedrijfstransitie ondersteunen en zo snel te kunnen profiteren van de energietransitie.

Het programma wordt gestart met een POWER-scan om de ontwikkelkansen van je onderneming in kaart te brengen. Daarbij rekenen we meteen uit hoe we met de voorgestelde organisatieverbeteringen je omzet, winst en efficiency kunnen boosten om zo je bedrijfsresultaat met 400% te laten stijgen binnen anderhalf jaar. Daarmee geeft het je direct de ruimte voor de investeringen in opleidingen, processen en systemen die je helpen om de concurrentie voor te blijven bij de energietransitie.

Maatwerk met POWER-Garantie

Ons POWER-programma is niet goedkoop. Daarvoor is het ook niet ontwikkeld. Het is ook geen eenmalig advies waarvan je zelf maar moet uitzoeken hoe je dat aan de praat krijgt. We helpen en begeleiden je stap voor stap om je doelen te realiseren. Ook wel maatwerk met een gegarandeerd resultaat!

“Is het de investering, tijd en geld waard?”, horen we je denken. Wij weten dat zeker, omdat we het voor andere ondernemers in de elektrotechniek keihard zien werken. Om je te helpen beslissen, hebben we POWER-Garantie ontwikkeld: we gaan samen het POWER-programma in, met duidelijke doelen en meetpunten. De doelen bepaal je zelf (met onze hulp). Wanneer jij jouw deel van de afspraken nakomt, dan garanderen wij dat je de investering in POWER minstens 4x gaat terugverdienen. Als ons dat niet lukt, dan hoef je ons niet te betalen.

Meer weten over hoe jij de energietransitie moet aanpakken? Neem contact op

Wil je meer weten over wat de energietransitie voor jouw bedrijf betekent en waarom het belangrijk is om hierop in te spelen? Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende (online) kennismaking. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 0297 231717 of stuur een email naar Gerd@vanthul.nl.

 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Share: