We maken gebruik van cookies

Accepteer

POWER-Scan & de Energietransitie

POWER-Scan & de Energietransitie
Hoeveel potentie is onbenut in jouw onderneming?

Hoe begin je om je E-Installatiebedrijf in topvorm te krijgen voor de Energietransitie? Dat vraagt strategische beslissingen waar je naast al je drukke werkzaamheden eigenlijk niet aan toekomt. De waan van de dag vraagt al je aandacht. Plannen maken voor de toekomst komt nog wel een keer.

Precies daarvoor hebben we ons POWER-programma ontwikkeld. De Energietransitie wacht niet tot jij daar een keer tijd voor hebt. Je moet nu beginnen. Maar hoe en waarmee? Daarvoor hebben we POWER-Scan ontwikkeld. Die maakt glashelder waar je ontwikkelkansen liggen. En wij helpen je om die te realiseren.

Investeren in de Energietransitie

Ja, dat kost tijd en geld. Maar dat het meer dan de moeite waard is, laten we je zien met de POWER-Scan. We doen een grondige analyse van je E-Installatiebedrijf op basis van je huidige cijfers en bedrijfsvoering, om de toegevoegde waarde van de ontwikkelkansen te berekenen die er voor jouw bedrijf zijn. POWER-Scan geeft een betrouwbare projectie van de extra omzet en winst die je kunt realiseren in combinatie met een hogere productiviteit en een lagere werkdruk.

En als je in ons POWER-programma investeert, crediteren wij de factuur voor de POWER-Scan.

Zie je het niet zitten, dan rekenen we € 4.500, – af en heb je een blauwdruk voor de toekomst van je
E-Installatiebedrijf waar je zelf mee aan de slag kunt.

Tijdens de verbouwing gaat het werk gewoon door

Jouw inzet als ondernemer is essentieel om met POWER jouw EI-onderneming succesvol om te bouwen, je doelstellingen te bereiken en het verbeterpotentieel te ontsluiten. Wij helpen je en zorgen dat waar je tijd en energie in steekt, ook daadwerkelijk de resultaten oplevert die we voor ogen hebben.

Geen missers, geen verspilde energie

Maar planmatig, stap voor stap investeren in je nieuwe onderneming. Zonder je huidige business te verwaarlozen. Dat doet POWER voor E-Installateurs die een mooi bedrijf hebben en willen profiteren van de kansen die de Energietransitie biedt. Voor de concurrentie die kansen voor hun neus wegkaapt.

Nu of nooit

De Energietransitie gaat de E-Installatiemarkt op z’n kop zetten. Er zijn enorme kansen voor E-Installateurs die hun bedrijf transformeren om aan te sluiten bij de marktontwikkelingen. Maar ook formidabele bedreigingen voor EI-ondernemers die denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. De kans dat er straks nog markt is voor de E-Installateur die overal een beetje van doet is klein.

Interesse in een POWER-scan?

Kijk voor meer informatie op onze POWER-pagina of stuur een email naar gerd@vanthul.nl dan maken we snel een afspraak.

Share: