Videoregistratie POWER-webinar Nooit meer Personeelstekort

Het is zelden zo druk geweest in de elektrotechnische installatiebranche. Iedereen komt handen tekort. Volgens ECN zijn er nu al zo’n twintigduizend vacatures. Terwijl de Energietransitie nog niet eens goed en wel van start is. Die zorgt voor nog eens 36.000 banen extra. Afwachten is dus echt geen optie.

Bekijk GRATIS deze video als je onderneming Nooit meer Personeelstekort wil hebben.

Als je als elektro installateur wilt profiteren van de Energietransitie, moet je NU aan de slag om je onderneming klaar te stomen om de kansen te grijpen die gaan langskomen. Maar waar haal je de tijd en de mensen vandaan? In het POWER webinar Nooit meer Personeelstekort deelt Gerd van ’t Hul onze kennis en ervaring hierover met andere E-installateurs. Die hebben geen personeelstekort meer.

In de video van het webinar ga je

  • Leren wat jouw personeel echt belangrijk vindt;
  • Hoe werken met de gemiddelde Toegevoegde Waarde per Uur tijd, ruimte en rust geeft;
  • Hoe je de concurrentie verslaat zodat iedereen bij jou wilt werken;
  • Wat de kracht is van operationele plannen in een snel veranderende markt;
  • Waarom de kernkwaliteiten van je bedrijf een hefboom zijn voor de binding met je team;
  • Wat je moet doen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen;
  • En een handvol tips om snel meer personeel te krijgen.

POWER helpt je door de chaos van de veranderingen

Ondernemers in de installatiebranche vinden niet of nauwelijks tijd om hun onderneming toekomstgericht op de energietransitie voor te bereiden. Maar niet allemaal… Er zijn slimme collega’s die gebruik maken van ons POWER-programma om een beslissende voorsprong op hun concurrenten te nemen. De beste klanten willen de nieuwe producten met de hoogste marge kiezen. Daarvoor moeten ze uit hun comfortzone komen. Wij helpen ze met ons POWER-programma door de chaos die verandering altijd met zich meebrengt. Ondertussen verdubbelen we binnen een jaar hun winst en zorgen we dat de ondernemer een dag per week overhoudt om na te denken, plannen te maken of tijd met z’n gezin door te brengen. Lees hier meer over ons POWER-programma, de POWER-garantie en andere ondernemersvragen die bij jou naar boven komen.

Bekijk de GRATIS video van het webinar Energietransitie en Innovatie

Ga naar https://vimeo.com/user134488659/webinarnooitmeerpersoneelstekort om de video van webinar Nooit meer Personeelstekort te bekijken. Dat kost je een klein uur, maar het levert gegarandeerd goede ideeën op waar je zelf mee aan de slag kunt. Daar helpen we je natuurlijk met plezier bij.

Stuur een e-mail naar cs@vanthul.nl om kennis te maken en te bespreken hoe we jouw onderneming met POWER verder kunnen helpen.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Share: