Corona update: Workshop kasstroom beheer

Vanmiddag 15.00 uur gaan we live met onze online workshop “Kasstroom in een crisis – het beheersen van je kasstroom in moeilijke tijden” doe je mee?

Het zijn onzekere tijden, iedereen voelt het en niemand weet hoe het verder zal gaan. Het kabinet heeft gister al een aantal maatregelen aangekondigd om ondernemers tegemoet te komen en er zal nog meer volgen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en daarvan houden we je uiteraard graag op de hoogte.

Als ondernemer kun zelf ook actie ondernemen om zo goed mogelijk om te gaan met de situatie waarin we nu zitten. Uiteraard is het allerbelangrijkste dat we gezond zijn/blijven en een rekening houden met elkaar. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van jouw onderneming de kasstroom. Daarom hebben wij besloten een gratis online training te geven over het gezond maken en houden van jouw kasstroom.

Deze training kun je online volgen in een besloten Facebook groep samen met andere ondernemers. Je volgt te training wanneer jou dat het beste uitkomt. Vanmiddag 15.00 uur gaan we live met onze workshop “Kasstroom in een crisis – het beheersen van je kasstroom in moeilijke tijden” doe je mee?

 

Share: